Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hamilelik olabilir mi?yardım

hamilelik olabilir mi?yardım
0
128

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
gebelik olabilir mi?destek melekler mekanı hamilelik merhabalar 2 ay önce nişanlımla birlikte olurken popomun arka kısmına boşalma yaşamıştım anında yıkanıp temizlendimolaydan sonra aynı ay içinde adetlerım duzensız oldugu için farlutal isimli ilacı kullanarak olağan adetimi gördümbu ay yeniden düzensizlikten dolayı benzer ilacı kullandım biteli 9 gün olmasına rağmen hala adet görmedimböyle bir ilişkiden ve bir kere sıradan miktardarenkte adetimi görmüş olmama hamile olabilir miyim?hiç bir belirtide mevcut değileğer gebe olsaydım hap kullanmama karşın bayağı adetimi görür müydüm?kafam fazla karışıkbu arada dün yaptığım idrar testi olumsuz çıktınerdeyse 10 günlük gecikmeden sonra ve sabahleyin idrarımla yaptım yanılma payı var mıdır?birde kan testi yaptırmak istiyorum sizce gerek var mınerde ve ne değin fiyata yaptırabilirim?  

858,497Konular
981,938Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt