Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hamilelikte Diş Sağlığı - Hamilelikte Diş ağrısı için ne yapmak lazım

Hamilelikte Diş Sağlığı - Hamilelikte Diş ağrısı için ne yapmak lazım
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hamilelikte Diş Sağlığı Hamilelikte Diş ağrısı için ne yerine getirmek lüzumlu Hamilelikte Diş Sağlığı Hamilelikte Diş Sağlığı Hamilelikte Diş ağrısı için ne yerine getirmek lazımhamileliktedissagligihamileliktedisagrisiicinneyapmaklazim5c4b5bb0206dbalt Arkadaşlar gebeyim ve sanırsam dişlerim kötüye gidiyor Hamilelikte diş sorunları yaşanır biliyorum ama ben yaşanmasın diye yani Hamilelikte Diş Sağlığı için ne yapmam lüzumlu, bu konuda sizden destek bekliyorum  

Similar threads

Hamilelikte anne adaylarının ağız diş bakımına ve beslenmesine dikkat ettiği sürece diş sorunlarıyla karşılaşmaları normal dönemlerdeki gibidir. Hamilelikte diş sağlığı gebelik döneminde zaten değişen hormon yapısından dolayı fazla yaşanan diş hassasiyetlerinin artmasını önlemek amacı ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
239
Gebelikte Diş Ağrısı Sorunu ve Tedavisi Eğer planlı bir hamilelik düşünüyorsanız ve ağzınızda çürük varsa hamile kalmadan önce dişlerinizle ilgili tüm sorunları çözmeniz çok mantıklı olacaktır. Ancak hamilekte diş ağrısı çekiyorsanız bazı çözüm önerileri sunabiliriz. Hamilelik esnasında aniden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
Gebelikte hem bebeğin sağlığı açısından hem de anne adayının sağlığı açısından kuruyemiş tüketmek oldukça faydalıdır.Kuruyemişler yağlı tohumlar kategorisinde yer aldığı için besin değeri oldukça yüksektir.Bu yüzden yeteri kadar ve günlük bir avuç geçmemek şartıyla tüketilmesinde herhangi bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Ağız ve diş eti sağlığı konusunda yaptığımız yanlışlar, eşten dosttan duyduğumuz kulaktan dolma hatalı bilgiler bir hayli yaygındır. Örneğin (dişimi kanamasın diye fırçalamıyorum) diyerek diş fırçasıyla dostluğunu azaltan bir kişi hastalığının ilerlemesine, ileriki yıllarda dişlerini kaybetmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Erken doğumun görülmesinde su tüketiminin önemli bir etken olduğunu vurgulayan uzmanlar, hamilelikte az su tüketildiğinde ortaya çıkan bazı sağlık problemlerine işaret etti. Hamilelikte ödemden dolayı oluşan şişkinliklerinizi gidermek için suyun mucizevi bir etkisi olduğunu söyleyebiliriz. Peki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt