Hamilelikte olusan catlaklar icin ne yapilmali? hamilelikte olusan catlaklar hamilelikteki catlaklar gebe catlaklari karinda catlak olusumu ne yapilmali onlemleri catlak icin krem nebati cozum hepsi burada melekler Merhaba Daha iki bucuk aylik hamisim ama, goguslerimde KasIinti basladi sanirim catlak olusacakhamilelikteolusancatlaklaricinneyapilmali5c4b61992123balt Frown kalca kenarlarimda bir zamanlar beri olusan catlaklarim vardi zaten az da olsa, cunku tenim hem kuru, hemde maalesef suya duskun olmadim hicozellikle hamilelikte olusacak olan bu deri catlaklari icin sanirim muhakkak bir cozum değil fakat, sizlerden yardim bekliyorumBildiginiz ya da denediginiz bir onlem varmi ? bitkisel cozumde olabilir ozel kremlerde olabilir, lakin ne olur bana yardim edinhamilelikteolusancatlaklaricinneyapilmali5c4b619954bb7gifalt Cry her tarafim catlasin istemiyorum, hem goruntu olarak cok cirkin oluyor, hemde psikolojik olarak insani rahatsiz ediyorOnerilerinizi bekliyorum meleklerim Bende boyle edinmek istemiyorummmmm yaaaaaaahamilelikteolusancatlaklaricinneyapilmali5c4b619954bb7gifalt Cry