Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hamilemiyim bilmiyorum ve birsüre eşimden ayrı olacağım...

Hamilemiyim bilmiyorum ve birsüre eşimden ayrı olacağım...
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Hamilemiyim bilmiyorum ve birsüre eşimden farklı olacağım Merhaba arkadaşlar, 2yıllık evliyim Bu ay ilk defa adetim geçtikten iki gün daha sonra eşimle korunmasız ilişki yaşadık Ben 26günde bir adet olan biriyim O günden daha sonra psikolojikmidir bilmiyorum ama sabahları hafif karın ağrısı yalıyorum,gün içerisinde de ara ara oluyor Hem umulan ilişkiden 1hafta sonra baş ağrısı ve mise bulantısı yaşadım, bir kaç kerede kasığımda batma olduadetime 10 gün var ve açık konuşmak gerekirse şüpheleniyorum Bir diğer bıkkınlık ise eşimle işlerimiz gereği 3saatlik mesafede çalışıyoruz ve bu bir vakit daha böyle devam ediceken erken ocak şubat gibi tamamen biraraya gelebileceğiz Bu azıcık plansız oldu, bir yandanda 30 yaşındayım ve oluruna teslim etmek istedim Eşinden ayrı gebelik geçiren arkadaşlar ne gibi sıkıntılarını yaşadınız? Bizim her hafta röportaj şansımız var ama arkadaşlar Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim  

858,475Konular
981,230Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt