Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hamilemiyim ki?

Hamilemiyim ki?
0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hamilemiyim oysa? bugün adet günüm adet günümü unuttum günüm geçti hamilemiyim rüyada hamilelik testinin fazla çıkması merhaba arkadaşlar, 1 yıllık evliyim ve eşimle 3 aydır korunmuyoruz bu ay adet günüm 7 gün geçti ve benzeri her an adet olacakmış gibi sancılarım var ha bugün ha yarın olacağım derken baktım değil birşey, gittim eczaneden deneme aldım lakin ben hamilemiyim diye değilde hani eğer değilsem doktora gidiyim adet gecikmemin nedenini öğreniyim diyetesti yaptım ve pozitif çıktı diğer taraftan çizgiler çok bariz, hala şoktayım hiç beklemiyordumçünkü diğer ay kaç test yaptığımı bile hatırlamıyorum ve bu ay umursamak istemedim psikolojim bozuluyor diyeçift çizgiyi görüncede çok şaşırdım sormak istediğimse şu : idrar testinin artı çıkması belirlenmiş gebelik midir? yoksa kan testi de yaptırmam gerekir mi?  

858,497Konular
981,983Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt