Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hamileyim kötü rüyalar görüyorum

Hamileyim kötü rüyalar görüyorum
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hamileyim fena rüyalar görüyorum Öncellikle Günaydın diliyorum bunu okuyan herkeseİki gündür hep babamı görüyorum rüyamdahat da bu gece kabus gibi geçti benim için Babam yaşıyor bu vesileyle )) lakin rüyalar öyle kötü ancak etkisinin aşağıda kalıyorumMesela bu gece babamı ağaçtan düşmüş gördüm, hafif yaralanmış fakat yerde yatıyordusonra her tarafta rüyamda seddiyle götürdüklerini gördümÇok korkuyorumhamileyimkoturuyalargoruyorum5c4b650d467efalt :eek: Eek! :eek: Sevgilerime ayşe  

Similar threads

Anneler Günü Piyesleri Anneler Günü ile ilgili Piyes Sınıf ortamı Teneffüste olan öğrenciler dağınık bir şekilde sınıfta durmaktadırlar Ön sırada oturan iki kız öğrenci kendi aralarında konuşmaktadır SELİN Neyin var Ayşe? Bugün çok dalgınsın Seni üzen bir şey mi var? AYŞE Bi ’şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
anneler günü piyesi Anneler Günü piyesleri, Anneler günü hakkında piyesler ANNELER GÜNÜ ’YLE İLGİLİ PİYES Derslik ortamı Teneffüste olan öğrenciler dağınık bir şekilde sınıfta durmaktadırlar Ön sırada oturan iki kız öğrenci kendi arasında konuşmaktadır SELİN Neyin var Ayşe? Bugün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Allah Kitabı ve Resulünün sünnetinden sonra dinin en büyük eseri 'Mektubatı İmamı Rabbani' Eserin sahibi, İkinci Bin Yılın Yenileyicisi Şeyh Ahmeti Faruki Serhendi (İmamı Rabbani) Hazretleri de, resuller, nebiler ve sahabilerden sonra ümmet kadrosunun en büyük ferdi Bazı maruf ve avam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Hz. İbrahim (a.s.) kimdir? İbrahim Peygamber nerede doğdu? Hz. İbrahim’in (a.s.) babası kimdir? Hz. İbrahim (a.s.) nerede yaşadı? Hz. İbrahim’in (a.s.) eşleri ve çocukları kimlerdir? Hz. İbrahim (a.s.) hangi zalim hükümdar zamanında yaşadı? İbrahim Aleyhisselam tevhid inancına nasıl ulaştı? Hz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt