Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hamişim kızlarrr hamişimmmm şükürler olsun rabbime :d

Hamişim kızlarrr hamişimmmm şükürler olsun rabbime :d
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hamişim kızlarrr hamişimmmm şükürler olsun rabbime :d hamişim hamileliği hiç bu ay beklemiyodum mart bize kapıdan baktırıcak dedim AMA HİÇTE ÖLE DEDİĞİM GİBİ OLMADI İNANIN FAZLA HEYCANLIYIM SABAH EŞİM İŞE GİDİNCEE BENDE İŞE GİTMEK İÇİN HAZIRLANIYODUM İÇİME KURT DÜŞTÜ YAPICAM ŞU TESTİ DEDİM FAKAT ÜMIT VERICI DEĞİLİM TAKMAMIŞTIMDA BU AY HİÇ İNANINKİ ILK GEBELİĞİMDE (düşük olmuştu) 3 gün evvelden çıkmıştı teste dayanamadım bende SONRA ALDIM ELİME TESTİ YAPTIĞIM GİBİ ÇİFT ÇİZGİ FAKAT HEM AĞLIYORUM KEZA İNANAMIYORUM ALLAHIM HİÇ BEKLEMİYODUM DİYORUM KENDİ KENDİME KONUŞMAYA BAŞLADIM O ANDA YÜCE RABBİM BÜYÜK NELERE KADİRMİŞ BU AY BULGU YAŞADIM AMA HER ZAMAN PSİKOLOJİK DEDİM BENCE HİÇ ALDIRMAMIŞTIM İNANIN İYİKİ VARSINIZ KIZLAR meleğimin teyzoşları aileme söylemeyi düşünmüyorum 2 ay geçsinde bir sağlıklıca ondan sonradan söylerim bundan böyle 1 hafta içindede doktora giderim lakin çok heycanlıyım içim içime sığmıyor inannkiii off allahım sen HER İSTEYENE VER SEN BÜYÜKSÜN KİMSEYİ ÇOK ARTI BEKLETME AMİNNNNNNNNNNNN  

858,496Konular
981,710Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt