nicebayan
FD Üye
- Katılım
- Ara 24, 2016
- Mesajlar
- 94,678
- Etkileşim
- 2
- Puan
- 38
- Yaş
- 36
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Çalışan bir bayansanız ya da fazla sık misafiriniz geliyorsa elinizin aşağıda hazır üretilmiş bir kaç çeşitlilik pasta börek olsa hiç fena olmaz değil mi?
Eğer kesintisiz hamurişi ile uğraşmaya vaktiniz yahut Yaptığınız pasta ve böreklerin bir kısmını buzdolabınızda saklamaya ve bir anda gelen misafirlere ön çalışmasız yakalanmamaya ne dersiniz?
İşte bu konumuzda sizlere yaptığınız pasta ve böreklerin buzdolabında nasıl saklamanız gerektiğini anlatmaya çalışacağız
Aslına bakılırsa aman aman bir sır yok vereceğim ipuçları hemen hemen her ev hanımının bildiği türden şeyler lakin bilmeyenler ve acaba birşey olur mu dondurucuda diye acele edenler için kısacık değinelim konuya
Mayalı hamur işleri ni korkusuzca buzdolabına atabilirsiniz Bağlı pişmiş bir şekilde Fazladan yaptığınız ya da artan mayalı poğaçalarınızı buzdolabı poşetlerine koyup derindondurucunuzda rahatlıkla saklayabilirsiniz Misafiriniz mi geldi hemen çıkarın bir poşet ve fırında 110120 derecede 10 dakika ısıtın Yeni yapılmış gibi gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz
Kekler de de hiçbir sorun yaşamazsınız Strech film ile sardığınız keklerinizi yemeden yarım saat önce buzluktan çıkarın ve kendi halinde yumuşamasını bekleyin
Börekler i pişirin, belirli ve buzdolabı poşetlerinde derindondurucunuza atın Elbette yeni üretilmiş gibi birincil günkü tadını koruyacaklardır
Kurabiyeler de de koşul öbür yok doğrusu Pek çok kurabiye rahatlıkla dondurucuda saklanabilir ve yemeden 1 saat kadar önce çıkarılıp bekletilerek servis yapılabilir Özellikle elmalı kurabiyelerinizi dilediğiniz dek saklayabilirsiniz hiçbir sorun değil
Burada uyarı etmeniz gereken bu saydığımız hamur işlerinin pişmiş bir şekilde derindondurucuda saklanması gerektiği Sigara böreği, paçanga gibi börekleri çiğ olarak saklayıp misafiriniz geldiği anda fırına sürebilirsiniz *
Eğer kesintisiz hamurişi ile uğraşmaya vaktiniz yahut Yaptığınız pasta ve böreklerin bir kısmını buzdolabınızda saklamaya ve bir anda gelen misafirlere ön çalışmasız yakalanmamaya ne dersiniz?
İşte bu konumuzda sizlere yaptığınız pasta ve böreklerin buzdolabında nasıl saklamanız gerektiğini anlatmaya çalışacağız
Aslına bakılırsa aman aman bir sır yok vereceğim ipuçları hemen hemen her ev hanımının bildiği türden şeyler lakin bilmeyenler ve acaba birşey olur mu dondurucuda diye acele edenler için kısacık değinelim konuya
Mayalı hamur işleri ni korkusuzca buzdolabına atabilirsiniz Bağlı pişmiş bir şekilde Fazladan yaptığınız ya da artan mayalı poğaçalarınızı buzdolabı poşetlerine koyup derindondurucunuzda rahatlıkla saklayabilirsiniz Misafiriniz mi geldi hemen çıkarın bir poşet ve fırında 110120 derecede 10 dakika ısıtın Yeni yapılmış gibi gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz
Kekler de de hiçbir sorun yaşamazsınız Strech film ile sardığınız keklerinizi yemeden yarım saat önce buzluktan çıkarın ve kendi halinde yumuşamasını bekleyin
Börekler i pişirin, belirli ve buzdolabı poşetlerinde derindondurucunuza atın Elbette yeni üretilmiş gibi birincil günkü tadını koruyacaklardır
Kurabiyeler de de koşul öbür yok doğrusu Pek çok kurabiye rahatlıkla dondurucuda saklanabilir ve yemeden 1 saat kadar önce çıkarılıp bekletilerek servis yapılabilir Özellikle elmalı kurabiyelerinizi dilediğiniz dek saklayabilirsiniz hiçbir sorun değil
Burada uyarı etmeniz gereken bu saydığımız hamur işlerinin pişmiş bir şekilde derindondurucuda saklanması gerektiği Sigara böreği, paçanga gibi börekleri çiğ olarak saklayıp misafiriniz geldiği anda fırına sürebilirsiniz *