Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hamzanın Güllüye yazdığı mektup Hanımın Çiftliği

Hamzanın Güllüye yazdığı mektup Hanımın Çiftliği

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Güllüye abisi mektupta ne yazdı, Güllünün abisi ne yazdı, Hamzanın Güllüden özür mektubu, İdamdan önce Hamza güllüye ne yazdı

Hem izleyenleri hemde Güllüyü gözyaşına boğan mektup İşte Hamzanın kardeşine yazdığı pişmanlık dolu o mektup

Kardeşim Güllü, ben yazıdan anlamam, konuşmaktan anlamam, derdimi anlatamam Barbar sabayımdır ayrıca kötüyümdür belkide Lakin madem artık vadem dolmuştur sana diyeceğim bir çift laf var Güllü Sen yeni doğmuştur ufacık bir bebeydin Kara saçlı akça pakça bir bebek Seni yuyup yıkayıp kucağıma vermişlerdi Bak demişlerdi bu senin kardeşin Ona iyi bakacan, sahip çıkacan ona Ben o zaman laf verdiydim Erkek sözü

Ben o sözü tutamadım Güllü Sana fenalıkların en büyüğünü ettim Önce sevdanı aldım elinden, daha sonra kocanı öldürdüm Cennet var mıdır? Cehennem var mıdır? bilmem Ama şunu çok iyi biliyom ki yaşadığım her gün benim için cehennemdir Sen beni affetmedikçe öte tarafa gitmişim gitmemişim bir farkı yoktur *

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt