Hande anne olacakmış sevgilisi Kadir Doğulu ile birlikte olan şarkıcı sivridilli Hande Yener sevgilisinden çocuk sahibi olmak isteğini açıkladı 'KADİR'DEN ÇOCUK DOĞURACAĞIM' 1548641638 1548641638 handeanneolacakmis5c4e656be0ec1handeanneolacakmis5c4e656be0ec1 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberyener20may&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg POP MÜZİĞİN BAŞARILI İSMİ HANDE YENER ÖZEL HAYATTAN İŞE, GEÇMİŞTEN BUGÜNE KANAL 1 HEY CANLI PROGRAMINA İDDİALI AÇIKLAMALARDA BULUNDU Hande Yener konu aşka geldiğinde ise geçmişte yaptığı evliliğe değinerek 'Keşke hiç boşanmasaydım' dedi Ünlü şarkıcı, 'hayatımda bir kere evlenmek isterdim keşke bu kişi Kadir Doğulu olsaydı' dedi Birlikteliğinin fazla güzel gittiğini belirten Yener, çocuk için ise zaman parçalamak gerektiğini ancak yerinde zamanı beklediğini ve Kadir Doğulu'dan bir bebek dünyaya getirmek istediğinide sözlerine ekledi Yener, polemik yapmaktan hoşlanmadığını o günlerin bundan böyle geride kaldığını kendisinin tarzı ve müziğiyle farkını herkese ispatladığını söylerken, meslektaşı Gülşen'in elektronik müzik yapacak olmasıyla ilgili ise 'benim tarzımı değil kesin o da kendi tarzını yaratacaktır' dedi