Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hande Ataizi: Aaa Ramazanda mıyız?

Hande Ataizi: Aaa Ramazanda mıyız?
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hande Ataizi: Aaa Ramazanda mıyız? Bebek'te İngiliz emlakçı arkadaşı ile objektiflere yakalanan oyuncu Hande Ataizi'nden Ramazan bombası Masasına basın mensuplarını misafir etme eden Ataizi, pek bir pot kırdı ki 1548645273 1548645273 handeataiziaaaramazandamiyiz5c4e739f21a14handeataiziaaaramazandamiyiz5c4e739f21a14 http:imagehaber7comhaberhaber7photos55121 'GELİN BİR ŞEYLER İÇİN' Meşhur oyuncu Hande Ataizi Bebek'te İngiliz emlakçı arkadaşı Chris ile objektiflere takıldı Masasına basın mensuplarını gösteri eden Ataizi, Buyurun gelin bir şeyler içinderken, 'Niyetli' olduğunu söyleyen muhabirlere, Aaa Ramazan’da mıyızkarşılığını verdi GÖRÜRSEM İÇİM ACIR Ataizi, yan İngiliz arkadaşını kastederek Bu 'gay'le beni yazmayın Bu mu benim sevgilim olacak?diye konuştu Meşhur oyuncu iki yıl aşk yaşayıp ayrıldığı Philippe Amram'ı unutamadığını anlatarak, Onu diğer bir kadınla görürsem kıskanırım Benzer mekanda karşılaşsak inanın ben çekip kalkar giderim Çünkü içim acır Seven insan kıskanır Halen onu seviyorum fakat şu an kimseye aşık değilimdedi  

858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt