Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hande Doğandemir Show Tv Ana Habere dava açtı!

Hande Doğandemir Show Tv Ana Habere dava açtı!
0
112

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Oyuncu Hande Doğandemir, kendisinin ve Kerem Bursi'nin birlikte olduğu fotoğrafı bir haberde kullanan Show TV Ana Haber'e dava açtı. 'Babama ölüm tuzağı kurmadım' adlı haberde kullanılan fotoğrafın kişilik haklarına saldırı gerekçesiyle 50 bin TL'lik tazminat istedi.

Hande Doğandemir Show Tv Ana Haber'de kullanılan fotoğrafı için 50 bin lira istiyo. 'Babasına ölüm tuzağı kurdu' başlıklı cinayet haberinde oyuncu Hande Doğandemir ile Kerem Bursin’in fotoğrafı konulmuştu.

zVtgL_1563447611_0223.PNG

Doğandemir, kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla televizyon kanalına 50 bin TL tazminat davası açtığı öğrenildi.

IqM2a_1563447831_1525.PNG

Dilekçesinde başarılı giden iş hayatının büyük zarar gördüğünü ifade etti.Ünlü oyuncu "Ben babama ölüm tuzağı kurmadım. Haberde bahsedilen kişi ben olmadığım halde fotoğrafımın kullanılması bana çok büyük zarar vermiştir. Cinayete teşebbüsle itham edilerek, toplum önünde küçük düşürülmüştür. Ağır manevi zarara uğradım" şeklinde açıklamada bulundu. 

Similar threads

Oyuncu Hande Doğandemir, kendisinin ve Kerem Bursi'nin birlikte olduğu fotoğrafı bir haberde kullanan Show TV Ana Haber'e dava açtı. 'Babama ölüm tuzağı kurmadım' adlı haberde kullanılan fotoğrafın kişilik haklarına saldırı gerekçesiyle 50 bin TL'lik tazminat istedi. Hande Doğandemir Show Tv...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Deli Mi Ne? isimli YouTube kanalının videolarını, izinsiz bir şekilde yayınlayan Show TV için karar verildi. Ulusal bir TV kanalı ve bir YouTube kanalı arasındaki davanın sonucu olarak TV kanalının, YouTube kanalına 1 milyon 434 bin TL tazminat ödemesine karar verildi. Deli Mi Ne? çektiği bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Mecnun Mi Ne? isimli YouTube kanalının medyalarını, olursuz bir formda yayınlayan Show TV için karar verildi. Ulusal bir TV kanalı ve bir YouTube kanalı arasındaki davanın sonucu olarak TV kanalının, YouTube kanalına 1 milyon 434 bin TL tazminat ödemesine karar verildi. Deli Mi Ne? çektiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Acun Ilıcalı Fox TV ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Zuhal Topal'in yaptığı yemekteyiz programına dava açtı. Dava sonrası sunucu Zuhal Topal ve Acun Ilıcalı arasında tartışma büyüdü. Çevre medya üzerinden deva eden atışma sonrası geçtiğimiz günlerde davanın düştüğüne dair haberler ortaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Hande Yener Sohbeti 'MÜZİKTE DEVRIM YAPTIM' 1548616560 1548616560 handeyenersohbeti5c4e03753dbb1handeyenersohbeti5c4e03753dbb1 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberhandeyener20ekim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 14 EKİM'DEKİ DÜĞÜNLERİNİ NİŞANLISI KADİR...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,496Konular
982,155Mesajlar
30,095Kullanıcılar
kayaesSon üye
Üst Alt