Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hande Doğandemir'den Cardi B İtirafı! "Bana Kafayı Taktı..."

Hande Doğandemir'den Cardi B İtirafı! "Bana Kafayı Taktı..."

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-810a14ae29f9c0789d368d1b51d2b8a0e829a9c5.jpg

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir'den dünyaca ünlü şarkıcı Cardi B ile ilgili şaşırtan bir açıklama geldi. En son Annemizi Saklarken adlı dizide rol alan Doğandemir, Cardi B'nin kendisini Muhteşem Yüzyıl Kösem'de canlandırdığı rol yüzünden linç ettiğini anlattı. Hande Doğandemir'in 'Hayırdır Cardicim, ne oluyor ya?' yanıtı ise sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

En son Annemizi Saklarken adlı dizide izleyici karşısına çıkan Hande Doğandemir, Şanışer lakaplı rapçi  Sarp Palaur ile 'Dayı Şov'a konuk oldu. Kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan Doğandemir'in Cardi B'nin kendisine kafayı taktığını anlatmasını ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Hande Doğandemir'den Cardi B Açıklaması

Dünyaca ünlü yıldız Cardi B'nin kendisini Twitter'dan sıkıştırdığını anlatan Hande Doğandemir; ' Cardi B. Muhteşem Yüzyıl Kösem hastası çıktı. Ben orada Kösem'i ortadan kaldıran Turhan Sultan'ı oynadım. Twitter'da küfür kıyamet, linç kampanyası başlattı bana. Allah belanı versin falan demiş. Ben de, 'Hayırdır Cardi'ciğim, ne oluyor ya?' dedim.' diyerek yaşanılanları anlattı.

"O Filmden Hiç Para Kazanmadım"

Dizilerde olduğu kadar tiyatro oyunları ve bağımsız filmlerde de yer alan Hande Doğandemir, 'Nuh Tepesi' kendimi sanata ve bağımsız filmlere verdiğim ilk açılış filmi oldu. Hiç para kazanmadığım, üzerine para verdiğim bir şeyler yaptım.' ifadelerini kullandı.