Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hande Soral kimdir

Hande Soral kimdir
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hande Soral kimdir hande soral kimdir, hayatı, özetle hayatı, hakkında bilgiler, filmleri, dizileri, yaşam öyküsü, Küçük Kadınlaradlı diziden tanıdığımız ünlü ve başarılı oyuncu Hande Soral hakkında bilgiler sunuyoruz bu yazımızda 1549425976 1549425976 handesoralkimdir5c5a5d3cb13bfhandesoralkimdir5c5a5d3cb13bfhandesoralkimdir5c5a5d3cb13bf Doğduğu Şehir: Bursa İnegöl Doğum Tarihi: 02021987 Nasıl Keşfedildi: 'Komedi Dükkanı' programına seyirci olarak gittim Seyircilerden birini sahneye istediler Ben de hazırlanmış gitmiştim, çantam elimde bekliyordum Birini istediklerinde çıktım sahneye İzleyenler ve yönetmen de beğenince normalde beş dakika oynamam gerekirken, 45 dakika sahnede kaldım Dizinin cast’ını yapan ajans şans eseri programı izleyince kendimi bu dizide buldum Oynadığı Diziler: Ufak Kadınlar Okuduğu Olmuş Lise: Turgutalp Anadolu Lisesi (Eşdeğer Tartma Okumuştur) Okuduğu Olmuş Üniversite : İstanbul Bilgi Üni Psikoloji Bölümü Hande Soral Hayali reel oldu BILGI Üniversitesi Psikoloji Bölümü 4 derslik öğrencisi ve 3 senedir İstanbul’da yaşıyor; 21 yaşında Dizinin cast’ını yapan ajans kendisini ‘Komedi Dükkanı’nın bir bölümünde sahnede izledikten sonradan görüşmeye çağırmış ve deneme çekiminden daha sonra bu diziye katılmış Dizi ve film oyunculuğu için özel eğitim alınması gerektiğine inanıyor İlkokul yıllarında tiyatroyla başlayan oyunculuk hayalinin onu rol aldığı bu birincil diziye dek getirmesinden memnun Önümüzdeki günlerde devamlı psikoloji eğitimimi tamamlamayı istiyor Psikolojinin hem hayatına hem de oyunculuğuna olumlu katkılar yaptığını düşünüyor Canlandırdığı Armi karakteri 5 kız kardeşten en büyüğün bir küçüğü, 17 yaşında lise son derslik öğrencisi Asi ruhlu, hakkını arayan, erkek gibi büyümüş, büyütülmüş bir kız Anne ve babanın ölümünden sonra kızların babası rolünü üstlenmiş Utku’ya âşık olarak başta genç kız olduğunun da farkına varmaya başlıyor ve olaylar gelişiyor  

858,497Konular
982,554Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt