Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hande Subaşı ile röportaj

Hande Subaşı ile röportaj
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hande Subaşı ile mülâkat cemal toktaş röportaj hande subaşı röportaj hande subaşı babası hoş oyuncularımızdan hande Subaşı Güneşi Gördüm filiminin çekimlerinde epey bi yorulmuştu şimdide bir dergide ancak röportajını sunuyoruz 'ARTIK FİLMLERDE SEVİŞEBİLİRİM!' 1548636465 1548636465 handesubasiileroportaj5c4e51356bfedhandesubasiileroportaj5c4e51356bfed http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersubasi22mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg GÜNEŞİ GÖRDÜM FİLMİNİN GÜZEL ZEHRA’SI HANDE SUBAŞI'DAN ACAYIP AÇIKLAMALAR Hande'ye buluştuğumda gözlerime inanamadım, bir deri bir kemik kalmıştı Galalar, çekimler onu çok yormuştu Fakat bu film onu öbür biri yapmıştı Teyzeler gibi konuşmak istemem lakin güya birazcık daha büyümüş, olgunlaşmıştı Bazı sorularda gözleri doldu Rol filan yok, gözyaşları aktı, akacak Duygudal olduğunu bilirdik de bu kadarını beklemiyordum Güneşi Gördüm filminin güzel Zehra’sı Hande Subaşı’yla film üstüne sohbet ettik Filmle ilgili soracak çok şey vardı, onun da anlatacak bir böylece hikayesi Hande, oyunculuğa basmakalıp ısınmış Bugüne dek köylü, mazlum kadın rollerinde gördüğümüz o genç kız değil artık Bundan sonra onu farklı karakterlere bürünmüş olarak göreceğiz beyazperdede Umarım fazla yakında Güneşi gördünüz mü? Evet, gördüm ve içim aydınlandı Emeklerimiz boş yere çıkmadı Salon sahipleri Mahsun’a “bugüne dek alışılagelmiş seanslarda böyle şey görmedik diyormuş Herkes ayakta alkışlıyormuş Aralıksız taşralı kadını oynuyorsunuz Niçin? Baba tarafım Elazığlı, herhalde kan çekiyor Tip olarak da keza doğulu, taşarlıyı andırıyorum ayrıca de çağdaş şehirliyi Fakat ailede şiveli konuşan yok Şiveli konuşmak keyifli mi? Sevdiğin bir kelime var mı? “Abla kelimesi… Ağzını doldurup “Aplaaaa, diyorsun, azıcık da kabalık katıyorsun, çok eğlenceli diğer taraftan o kıyafetleri giyip köyün orta yerine gelince hemencecik havaya giriyorsun Zaten Mahsun yöreye çok hakimdi, yanlış bir şey yapınca derhal düzeltiyordu Kızıp bağırdığı da oluyor muydu? Kimseyi kırdığına tanık olmadım Ara Sıra küfürlü kelimeleri bağırarak, gülerek söylüyor, o fazla komik oluyor Ve de çok yakışıyor ona Hay senin … mi? Değil, örneğin bir gün “Hayvaaann, diye bağırdı, lakin o kadar tatlı bağırdı ki gülerek CEMAL TOKTAŞ EŞCİNSELİ MÜKEMMEL OYNADI Çekimler ne değin sürdü? İki hafta kaldık Kağızman’ın 2200 metre üzerinde Yankıpınar köyü Gidiş iki buçuk saat, 45 dakikası dağ yolu Yol derken, bize özel çözülmüş yol Çekim araları nasıldı? id Sahnemiz olmadığı süre karavanda sohbet ediyorduk Bazen Murat Ünalmış bize klarnet çalıyordu Büyüklerin anılarını dinliyorduk Demet Evgar’la çok eğlenmişsiniz çekimlerde Komik bir hatıra kaldı mı aklınızda? Gülme krizlerine girerek çekim yaptık Havar sonunda erkek doğuruyor, Zehra zılgıt çekiyor Bu sahne çekilecek Mahsun “Fazla güç, kastetmek gerekli, dedi, inanmadı yapabileceğime Acaba “Benim bildiğim şey zılgıt değil mi diye düşündüm Demet “Yap bakayım, dedi Ben “Lalalala bir başladım, Demet şokta “Manyak mısın sen, bu işte dedi Yerlere yattık gülmekten Rejiden biri geldi “Kim çıkardı o sesi, diye sordu Mahsun da çok şaşırdı Sizce kim parlayacak bu filmde? Birçok iyi oyuncuydu zaten Özellikle bir isim dersen; Cemal Toktaş Eşcinseli oynadı ve bence ona verilen fırsatı iyi Sevişme sahnesinde de oynar mısınız yoksa köylü bayan rollerini ayrıntılarıyla benimsediniz mi? Hikaye iyiyse, rol ne olursa oynarım Modellikten geldiğim için yeni yeni açılmaya başladım Irk önyargılı yaklaştığı ve diğer tarafa çekmeye hazır oldukları için muhafazakar davrandım Lakin artık o eşiği atladım Kendinize güveniniz arttı yani Her iyi işte birazcık daha artıyor Fakat şarkı bildirmek oyunculuğun yanına bayağı acemi kaldı Oyunculuğu sevdim ben “ ZILGITI ÇEKER GİDERİM Günün birinde Kürtçe şarkı söyler misiniz? Söylerim Havar filmde Kürtçe ninni söylüyordu mesela Benim rolüm olsa ben de söylerdim Çok kötü gözle bakmamak lüzumlu, o da bir dil sonuç olarak ama öbür yerlere çekilmesini istemem Polemiğe dönüştürmeyeceklerse yaparım Filmde Ramo karısının üstüne kuma getirmeye kalkıyor Kendinizi onun karısı Havar’ın yerine koydunuz mu? Birine aşıksınız, beş kız doğuruyorsunuz ve üstünüze kuma varmak üzere Bayan cahillikten “Bunu beraber yaptık diyemiyor Filmde şu da var; Ramo fazla odaklamış kendini, oğlu olmasını fazla istiyor, kuma getirmeye dek varıyor meslek Bir dakika bile durmam Zılgıtı çeker, kızlarımı alır giderim Sonra da red ediyor değil mi kumayı, altıncı erkek olunca Film o açıdan bir örnek gerçekte “Evimin güneşi, diyor karısına, aklı başına gelince Aile büyükleri de hep kadını savunuyor Elveda Rumeli dizisinin yapımcısı filmi izleyince, sizi kaybettiğine pişman olmuş mudur? Oyunculuğuma güzel şeyler söylediler zaten Keşke o sorunlar olmasaydı, ayrıldığımda fazla üzülmüştüm Alışmıştım 24 saati ekiple birlikte geçirmeye Lakin Elveda Rumeli’de oynasaydım, Güneşi Gördüm’ü kaçıracaktım Beyaz Melek’i öyle kaçırdım ama kaderde Mahsun’un bir filminde oynamak varmış “MAHSUN HER ŞEYİYLE İYİ BİR YÖNETMEN Güneşi Gördüm hayata görüntü açınızı değiştirdi mi? Daha fazla şükrediyorum artık Önyargılı yaklaştığım konularda yumuşadım çünkü hayatın acı yanlarını yakından gördüm film sayesinde Oyunculuğunuza fazla laf ettiler Eleştirilere yanıt mıdır bu film? Cümbür Cemaat herkesi hoşlanmak zorunda değil İnternet sitelerinde yazılanları ciddiye almıyorum Bu işin duayenlerinden ve halktan aldığım tepkileri önemsiyorum Fazla mı duygusalsınız? Konuşurken kaç kez “Şimdi ağlayacak dedim Oraya gieriyor aklım Hemencecik ağlarım zaten ben Çok şiddet bir hayat yaşanıyor orada Kamera, ışık ortamında neyse de barbar montajı izlerken bile sürekli ağladım Fazla etkilendim ben filmden Mahsun Kırmızıgül de hissi mıydı çekimlerde? Mahsun oraların havasını solumuş, hepimizden daha duygusaldı En iyisini yaptı bu filmde İnsanlığıyla, iletişimiyle, her şeyiyle iyi bir yönetmen o 'Kızım olsun istiyorum' Özel hayat nasıl gidiyor, sevgilinizle birlikte misiniz hâlâ? Duruyor çok iyi gidiyor Baba adayı olabilir mi? Şimdiye dek o nitelikteydi ama hayat nereye götürür, bilemem Çocuk istiyor musunuz? İki çocuk istiyorum, biri kesin kız olsun, diğeri erkek olabilir Cesaret bulursam üç de olabilir Çekimler sırasında görüşemediniz illaki Kars’tayken yalnızca yatmadan önce konuştuk Dağ yollarında telefon çekmiyor bir de işe konsantre olunca dış dünyayla bağlantım kesilir benim Can da bunu bilir  

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt