Hande Subaşı röportajı manken ve oyunculuk yapan hoş kızımız yönetmenlik yapan Mahsun Kırmızıgül'ü nasıl savundu MAHSUN'UN 'HAYVAN'I ÖVGÜ GİBİDİR 1548639463 1548639463 handesubasiroportaji5c4e5cec93efehandesubasiroportaji5c4e5cec93efe http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberhannn%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg MAHSUN KIRMIZIGÜL’Ü YÖNETMEN SAYMAYANLARA KIZAN HANDE SUBAŞI SERT KONUŞTU: * Güzelliğinizin her zaman farkında mıydınız, dış görünüşünüzle daima övünür müydünüz? Çirkin ördek yavrusu değildim lakin kendimi pek de beğenmezdim Daha açık konuşmak gerekirse güzel olduğumun farkında olan değildim Zamanla kendime güvenim geldi İçine dönük, çekingen bir kızdım İyi oysa manken ve oyunculuğu seçmişim Ayrı bir insana dönüştüm * Lüks alışkanlıklarınız var mıdır? Göründüğüm gibi değilim Konforla ilgilenmem, lüks şeyleri sevmem 'Güneşi Gördüm' filminin setinde fazla güç şartlarda çalıştık örneğin Karavanlarda tuvaletimizi yaptık Karavanlarda soyunduk * Diğer? Çekimleriyse Kağızman'ın 2 bin 200 metre yükseklikliğinki bir köyünde yaptık Yol yoktu, patika yolu açtılar bizim içinHer gün otelden dağa gitmemiz 25 saatti Üstümüzde hırkalar, kazaklar ayaklarımızda kalın çoraplarla çalıştık Dondum Ayağımda lastik ayakkabılar vardı Çıplak ayak toprağa basıyor gibiydik * Gizli evimde oturmak varken, burada ne işim var diye aklınızdan geçti mi? Eğer bir işe gönül verirseniz zorluklar size batmaz Severek oynadım TARAFSIZ BİR FİLM * Ne dersiniz Mahsun Kırmızıgül Yılmaz Güney'in tahtına sahip çıkabilir mi? Mahsun Kırmızıgül, 'Yılmaz Güney olayım' diye yapmamıştır bu filmleri İçinde yanıp tutuşan bir alevi söndürmek istemiştir Siyasi görüşleri o kadar olabilir Hamurları benzer sonuçta, fikir olarak bir takım şeyleri Beyazperde'ye yansıtmak namına ortaklar ama tümü pek MAHSUN’U ÇEKEMİYORLAR * Peki ya siz hangi düşünceye hizmet ediyorsunuz? Ben solcuyum diyemem Bu filmde Kürt propagandası yapılmıyor, insanlık mesajı veriliyor Ne Türk'ü ne Kürt'ü sadece neden bunlar yaşanıyor, bu koşul sorgulanıyor * Sizi bir şey mi rahatsız etti? Bu filmde beni rahatsız etmeyen şey, filmin nesnel olması * Mahsun Kırmızıgül'e sadece türkücü muamelesi yapıp, yönetmenliğini eksik bulanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Diğer meslekle uğraşıp da sonra kulvar değiştiren insanları desteklemişimdir daima O, kanıt etti kendini Keza iyi bir müzik adamı keza de iyi bir yönetmen Neyi var neyi yoksa sinemaya yatırdı * Dediğiniz gibi bir yönetmense kabullenişteki bu zorlanmalar niye? Çekemiyorlardır, kıskanıyorlardır * Yönetmen koltuğundan size bağırdı mı hiç? Hayır, hiç olmadı Kimseyi kırdığına şahit olmadım Küfürbaz konuşur ama fazla tatlı söyler, gülersiniz * Ne der? pek güzel 'Haaayvaaan' der oysa, övgü gibi kazanç hoşunuza gider, dikkati kendisine çekerken sizi de eğlendirir çünkü * Nişanlınız Can Bey nasıl; her şey yolunda mı? Her şey hoş gidiyor * Karadeniz erkekleri kadınını hakikaten çok sahipleniyor değil mi? O benim bununla beraber bodyguard'ım olur * Nasıl yani? Beni her türlü kötülükten korur id * Nasıl bir aşıksınız? Romantiğim Kuvvet aşık olmam Dır dır yapmam fakat kıskancım 3 ÇOCUĞUM OLSUN İSTERİM * Anne olmayı istiyor musunuz? Hem de çok, çocukları fazla seviyorum İki çocuğum olsun istiyorum Nasipse biri kız olsun, biri de erkek Üçüncüyü de yıllar sonra yapabilirim Tek çocuk büyüdüğüm için defalarca kalabalık bir ailem olsun istedim, inşallah olur * Izaç ne zaman? Az Önce tarih saptamadık Hiç abes kalamıyorum ancak, kesintisiz işlerim oluyor