Hande Yener Daha Aşağı DudakŞarkısının Sözleri 2019 hande yener 2019, hande yener alt dudak, 2019 hande yener daha alçak dudak Sevgili melekler, Hande Yener'in merakla beklenen yeni albümü Mükemmelden ilk çıkış parçası Alt Dudakı hayranlarının beğenisine sundu Söz ve müziği meşhur laf yazarı Altan Çetin'e, düzenlemesi meşhur müzik adamı Volga Tamöz’e ait olan Daha Aşağı Dudakparçasının sözlerini bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz 27367 27367 handeyeneraltdudaksarkisininsozleri20195c579bf14786ahandeyeneraltdudaksarkisininsozleri20195c579bf14786a 751 519 handeyener1jpg27367 Hande Yener Alt DudakŞarkısının Sözleri 2019 handeyener1jpg27367 Hande Yener Alt DudakŞarkısının Sözleri 2019 Biz değil miydik aşk ile yanan Eğer ayrılırsak ölürdük falan Hani ne oldu bak, ne hallerdeyiz Sensiz yapamam lafı külliyen yalan Bu dünyada deli ararsan Biri sensin biri ben Lakin bundan böyle çılgınlık yok Beni sen tut seni ben Ne dünyaymış bırak dönsün dursun Sabredince hiç o kadar ermiyorsun Ele geçmez bir daha böyle fırsat Sevelim sevişelim Astala Vista baby Yıkıla yıkıla gezip dolaşalım Eskiyi unut gel barışalım Gözünü gözüme değdir o vakit Kalbime dokun aşk konuşalım Yıkıla yıkıla gezip dolaşalım Eskiyi unut gel barışalım Gözlerin gözüme değdiği süre Hatırı kalır LafMüzik: Altan Çetin Düzenleme: Volga Tamöz