Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hande Yener - Bir Gideni Mi Var gitar notası

Hande Yener - Bir Gideni Mi Var gitar notası
0
91

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hande Yener Bir Gideni Mi Var nota,akor,tab
Bir Gideni Mi Var şarkısı nota

imageshandeyenerbirgidenimivargitarnotasi5adaade2f2d1b

Am
Bi gideni mi var bu aşkın
Am
Bi kuseni mi var da yoksa
F
Senin haberin yok
F
Ya da kederin yok
G F Am
Hic olmadı olmasın da zaten

Am
Bi susanı mı var bu aşkın
Am
Bi biteni mi var da yoksa
F
Senin haberin yok
F
Ya da bu rolun cok
G F Am
Anladın anladın da neyse

Am
Keşke gorebilseydim
Am
Herkes daha mutluyken
G
Aşkın doğduğu yerde
G
Yeni buluşulmuşken
F
Senden bana bir şey yok
G F
Artık konuşulmazda
Am
Benle

Am
Keşke gorebilseydim
Am
Herkes daha mutluyken
G
Aşkın doğduğu yerde
G
Yeni buluşulmuşken
F
Senden bana bir şey yok
G
Yalnız savaşılmazda
Am AmFAm
Senle senle

Similar threads

Hande Yener Bir Giden Mi Var? 2019 Hande Yener Bir Giden Mi Var? şarkı sozu Bir Giden Mi Var? şarkı sozu Hande Yeder'in yeni albumunden ''Bir Giden Mi Var?'' imageshandeyenerbirgidenmivar20195adac8ca8aab3 Bi gideni mi var bu aşkın Bi kuseni mi var da yoksa Senin haberin yok Ya da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Yalın Herşey Sensin akor,tab,nota Yalın Herşey Sensin şarkısı notası Herşey Sensin şarkısı gitar notası,akoru,tabı imagesyalinherseysensingitarnotasi5adaab476dec2 Am Koydum sevinclerimi onume Dm G Am Baktım, hepsi sensin Yazdığım şiirlerin her hecesi Dm G Am Uzulduğum tum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Teoman Anlıyorsun Değil mi akor,tab nota Teoman Anlıyorsun Değil mi şarkısı nota Anlıyorsun Değil mi şarkısı gitar notası,akoru,tabı imagesteomananliyorsundegilmigitarnotasi5adaabd3a8020 Am G Am Hava ayaz mi ayaz ellerim ceplerimde F Am F E Am Bir turku tutturmusum duyuyorsun degil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Ruzgar Zifiri nota,akor,tab Ruzgar Zifiri şarkısı gitar notası imagesruzgarzifirigitarnotasi5adaad39be1d1 Em F Em Bak yine uyku yok gozumde Am G Em Zifiriyim bi yerlerde Em F Em Dur geri dondur beni sende Am G Em Olum olsan gotur benide Am İctiğim şaraptı hayalin G Yakar bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Toygar Işıklı Kalbimdeki Sancı nota,akor,tab Kalbimdeki Sancı gitar notası Toygar Işıklı Kalbimdeki Sancı akor imagestoygarisiklikalbimdekisancigitarnotasi5adaa70623efd Em Am Em Gonlumdeki kucuk bir aşk oyunumu Em Am Em Boyle gitmez bilmiyorum ben sonumu Am F Dm Em Dudaklarımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,496Konular
981,871Mesajlar
29,913Kullanıcılar
DerieriSon üye
Üst Alt