Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hande Yener "Çöp" Şarkı Sözleri

Hande Yener "Çöp" Şarkı Sözleri
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hande Yener ÇöpŞarkı Sözleri Hande Yener, çöp, şarkı sözleri,şarkıları, resimleri aradığınız herşey burda meleklerim 1549252581 1549252581 handeyenercopsarkisozleri5c57b7e98e082handeyenercopsarkisozleri5c57b7e98e082handeyenercopsarkisozleri5c57b7e98e082 bu kadının sesi çok hoş her renk var sesinde her türlü müziğe söze ahenk sağlıyor her ne değin ilk çıktığı zamanlarını daha fazla beğensemde şu son halide hoş farklı imajlarıylada kendinden söz ettirmesini biliyorişte yeni albümünden çöpşarkısının sözleri sizler için meleklerim ÇÖP Her şeyi koy bir torbaya Hepsi çöp Korkma dök Kurallara uymayı kabul et Hadi çök Hadi çök Ben hiç uyudum mu Sandığın soğudum mu Yalanların çoğu Bir gün kazanç geçer Gider batı doğu Yönü kendi seçer Bugün ivedi dışarı giden Yarın geri döner İçimde gerçeğin yok Derhal çekip giden Yarın geri döner Seninse döndüğün değil Her şeyi koy bir torbaya Tümü çöp Korkma dök Gidenlere uymayı kabul et Gel hadi Beni sök Ben hiç uyudum mu Sandığın soğudum mu Yalanların çoğu Bir gün gelir geçer Gider batı doğu Yönü kendi seçer Bugün tez dışarı giden Yarın geri döner İçimde gerçeğin değil Anında çekip giden Yarın geri döner Seninse döndüğün değil Hande Yener  

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt