Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hande Yener Kralice album fotoğrafları

Hande Yener Kralice album fotoğrafları
0
166

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Kralice album resimleri

imageshandeyenerkralicealbumfotograflari5affb0e1dfc2f

imageshandeyenerkralicealbumfotograflari5affb0e35c963

imageshandeyenerkralicealbumfotograflari5affb0e4a8286 imageshandeyenerkralicealbumfotograflari5affb0e6442df

imageshandeyenerkralicealbumfotograflari5affb0e792b82

Similar threads

Hande Yener Kralice Şarkı Sozu Hadi soyle bakalım Duşunceni hakkımda Ya da saydır bakalım Yeni gucum hakkında Atacakları biriktirmiş kalbim Kapının onune koymayı bildim Kralice Seni gordum bir şey hissetmedim işte Bana geldi fazlasıyla bir neşe Doğru otur karşında bir kralice varken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Hande Yener Teşekkurler Album şarkıları 2019 Hande Yener Teşekkurler imageshandeyenertesekkurler20195ad1ef0a6ed77 Hande Yener'in merakla beklenen yeni albumu TeşekkurlerPoll Production etiketiyle muzik marketlerde yerini almaya hazırlanıyor 12 şarkının yer aldığı albumdeki tum soz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Hande Yener, Demet Akalın Resimler İki guzel pop şarkıcı Hande Yener Demet Akalın Resimleri sizler icin sayfamızdaPop dunyaısnın vazgecilmez isimleir arasında yer almayı başaran guzel şarkıcılar harika pozlar vermişler siz ne dersiniz gercekten de guzle gorunmuyor mu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Hande Yener Yeni Şarkılarını Gorucuye Cıkardı imageshandeyeneryenisarkilarinigorucuyecikardi5ad2318213375 Yeni albumundeki şarkılarını ilk kez hayranlarıyla paylaşacak Yeni album calışmalarını neredeyse tamamlayan Hande Yener, son şarkılarını ilk kez bu akşam İzmir'de vereceği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
İbrahim Tatlıses yeni Album Cıkarıyor İbrahim Tatlıses Ne Zaman Album Cıkarıcak İbrahim Tatlıses, Yılbaşına Kadar Album Cıkaracak imagesibrahimtatlisesyilbasinakadaralbumcikaracak5ad1f099df2da İbrahim Tatlıses, yılbaşına kadar album cıkaracak Son iki yıldır sessiz sedasız ama cok ciddi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,536Konular
981,827Mesajlar
32,349Kullanıcılar
erenoSon üye
Üst Alt