Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hande Yener; mayoyu ilk kez ben giydim

Hande Yener; mayoyu ilk kez ben giydim
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hande Yener; mayoyu ilk kez ben giydim hande yener, mayo, haberleri, sahnesi, Demet Akalın'la senelerdir yıldızı bir barışık, bin barışık omlayan Hande Yener, verdiği demeçte mayoyu ilk kez ben giydimdiyerek ortalığı karıştıracak sözler sözlemiş Melek'lerimhandeyenermayoyuilkkezbengiydim5c4e9f777cf84alt Şu Anda Gelin Hande'nin o sözlerinehandeyenermayoyuilkkezbengiydim5c4e9f777cf84alt 1548656498 1548656498 handeyenermayoyuilkkezbengiydim5c4e9f77d8fc3handeyenermayoyuilkkezbengiydim5c4e9f77d8fc3 handeyenermayoyuilkkezbengiydim5c4e9f77d8fc3 Kıbrıs'ta konser veren popçu Hande Yener, sahne dünyasındaki bazı yeniliklerin öncüsü olduğunu ileri sürdü Hafta sonu Kıbrıs’taki bir gazinoda sahne bölge Hande Yener, kendisini izlemeye gelen hayranlarına eski ve yeni albümünden seslendirdiği şarkılarıyla eğlenceli anlar yaşattı Sarı sahne kıyafetinimuşambaya benzeten Yener, “Bu gece giydiğim elbisem Alexander Mc Queen imzalı ve ismini “limonatalı kokteyl olarak yorumluyorum Bazıları masa örtüsüne benzetti fakat bence hiç böylece değil Sahnede yeniliği ve değişimi seviyorum Biliyorsunuz konserlerinde birincil mayo giyen benim Herkes benden sonra mayo ile sahne almaya başladı diye konuştu Kimseye benzemediğini söyleyen Yener, yeni akımların takipçisi olduğunu söyledi  

858,506Konular
983,080Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt