Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hande Yener meslektaşlarını hedef aldı! Demediğini bırakmadı

Hande Yener meslektaşlarını hedef aldı! Demediğini bırakmadı

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
hande_yener_meslektaslarini_hedef_aldi_demedigini_birakmadi_1660981905_1624.jpg

Ünlü şarkıcı Hande Yener, isim vermeden bazı meslektaşlarını hedef aldı. Ünlü şarkıcı, Youtube'da çok dinlenip de konser veremeyen şarkıcılara sosyal medya hesabından gönderme yaptı.

Şarkıcılığının yanı sıra yıllardır sahne kostümlerinin çok konuşulduğu ünlüler arasında olan pop şarkıcı Hande Yener, yoğun konser programıyla hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Youtube'da çok dinlenip de konser veremeyen bazı meslektaşlarına demediğini bırakmadı.

ZfnJO_1660981901_9.jpg
Hande Yener

"YOUTUBE'DA RAKAMLARI UÇUYOR AMA KONSER YOK"

Instagram hesabını aktif olarak kullanan 49 yaşındaki ünlü şarkıcı son paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Youtube rakamlarına bakıyorum da, vay be diyorum herkesin rakamları uçuyor herkes başarılı... Sonra bir de konser takvimlerine bakayım diyorum, fıkra burada bitti."

FYpUB_1660981577_4242.jpg
Hande Yenerin son paylaşımı gündem oldu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bu düğünde takı merasimi çok değişik! Kafaya vura vura...