Hande Yener ve Demet Akalın savaşı hande yener ve demet akalın savaşı, demet akalın ve hande yener savaşı, hakkında merak ettiğiniz bilgiler burda arkadaşlar 1548659493 1548659493 handeyenervedemetakalinsavasi5c4eab2969c76handeyenervedemetakalinsavasi5c4eab2969c76 handeyenervedemetakalinsavasi5c4eab2969c76 İki hoş şarkıcının aralarında ancak soğuk rüzgarlar baştan mi alevlenecek; buyrun bu haberimiz de öğrenelim Melek'lerhandeyenervedemetakalinsavasi5c4eab297258balt Demet Akalın, önceki akşam Dj Suat Ateşdağlı ile Etiler’deki bir mekanda sahneye çıktı Aynı saatlerde Hande Yener de Ortaköy’deki bir diğer kulüpte hayranlarıyla buluştu çoğu kez birbirlerine yaptıkları çıkışlarla gündeme gelen ikilinin aynı gecede çok yakın adreslerde program yapmaları, sosyal paylaşım sitelerinde bile akustik yarattı Bu durumu, dünyanın en büyük derbisi olan BarcelonaReal Madrid maçlarına benzetenler çıktı Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akalın, gösterişli kıyafeti hakkında “Bu gece kıyafet konusunda gözü kara davrandım Bunu Amsterdam’dan satın almıştım, minik birkaç ekleme yaptım dedi Meşhur şarkıcı, Hande Yener’in de aynı saatlerde sahnede olacağını hatırlatıp bu durumu derbi maça benzeten gazeteciye ise “Ben bu şekilde düşünmüyorum Hande’nin de o kadar düşündüğünü sanmam Herkes kendi yoluna bakıyor diye karşılık verdi BEN MESSİ’YİM Hande Yener, o saatlerde oğlu Çağın’ın Dj’lik yaptığı Versai Club’taydı Yener, Akalın’ın programıyla ilgili sorular üstüne “Ben Türkiye’nin Messi’siyim Demet de iyi bir ressam, bunun aksi söylenemez dedi Yener’in programını izleyenler arasında “Kavak Yellerinin başrol oyuncusu İbrahim Kendirci ile manken Elif Ece Uzun da vardı Aynı masada oturan ikilinin samimiyeti gözlerden kaçmadı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.