Hande Yener ve İzel Fazla Kötü Kapıştı ! hande yener haberleri izel haberleri Sevgili melekler, sanat dünyasının aydınlık ışıkları aşağı bildiğimiz bilmediğimiz pek fazla gerginliklere sahne oluyor Son yaşanan stres Hande Yener ve İzel arasında gerçekleşti İki ünlü ressam twitter üzerinden kapıştı Hande Yener, İzel haberleri, haberin detayları şöyle 1548638033 1548638033 handeyenerveizelcokfenakapisti5c4e57572dc3ehandeyenerveizelcokfenakapisti5c4e57572dc3e handeyenerveizelcokfenakapisti5c4e57572dc3e İzel, bir dönem ilişki yaşadığı Sinan Akçıl’la yakınlığıyla da aşina Hande Yener’e sitedeki sayfası üzerinden şunları yazdı: “Hande amacın beni çıldırtmaktı ve nihayet 10 küsur sene sonradan başardın! Benden ve sevdiklerimden uzak dur bundan böyle Temizle şu kalbini, benim bile sabrımı tükettin Sahte melek Konu 15 senedir süren bir konu Nedenlerini yazmaya buradaki harfler yetmez Tek ricam, iki tarafın da sevenleri karışmasınlar Durum çok uzun ve hiçbir şeyi bilmiyorsunuz Ne kıskançlık, ne reklam Yoksa 15 yıl beklemezdim Sabrımı zorladınız, patlattınız Kendime yakıştıramadığım bir hareket yaptırdınız Defalarca işimi yaptım, yapmaya da devam edeceğim Size rağmen! Hande Yener, İzel’e yanıt devretmek yerine sadece onun yazdıklarını retweet etti Bunun üstüne İzel, bir tweet daha attı: “Sen sahiden haklı ve masum olsaydın, yazdıklarımı retweet yerine getirmek yerine ‘Hayırdır ne oldu?’ diye yazardın Hadi bunu da retweet yap 15 takvim hesaplaşma İzel ve Hande Yener arasındaki ilginç tesadüfler dikkat çekiyor İzel’le çalışan ve o dönem ‘Bir Küçük Aşk’ ve ‘Bebek’ gibi hit şarkılara imza atan besteci Altan Çetin, bir vakit sonra Hande Yener’le çalışmaya başladı İzel, Çetin’le yollarının ayrılmasından daha sonra, Sinan Akçıl’la çalıştı İkili bir vakit sonradan aşk yaşamaya başladı Son dönemde ünlenen Akçıl, herkese beste vermesine karşın adı Hande Yener’le anılmaya başladı İkili aralarında aşk dedikoduları çıktı İzel’in Twitter’dan Yener’e yüklenmesinin sebebi ise, fazla sevdiği bir kız arkadaşıyla yakınlaşmaya başlaması olduğu iddia edildi