Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hande Yener yeni nesil şarkıcılara veryansın etti!

Hande Yener yeni nesil şarkıcılara veryansın etti!
0
44

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
hande_yener_yeni_nesil_sarkicilara_veryansin_etti_1578039347_2573.jpg

Ünlü şarkıcı Hande Yener, sahne aldığı Kıbrıs'ta konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Şarkıcı Hande Yener, yeni yıl için sahneye çıktığı Kıbrıs'ta, magazinci arkadaşların sorularını yanıtladı. "Pop müzik öldü" açıklamasıyla topa tutulan şarkıcı, genç nesil şarkıcıları hakkındaki düşüncelerini söylemekten kaçınmadı.

YU5bf_1578038839_0432.jpg

ÜRETEMİYORLAR!

Hande Yener, "Ben üretiyorum yapıyorum. Madem üretiyorlarsa neden üzerlerine alınıyorlar? Bu yeni nesil çok alıngan" şeklinde konuştu.

tXZSW_1578039320_1373.jpg

TİCARETE ATILMIŞTI!

Ünlü şarkıcı Hande Yener son zamanlarda barıştığı meslektaşları Demet Akalın ve Serdar Ortaç ile gündeme geldi . Geçtiğimiz gün Avcılar'da The Kırmızı adlı restoranın açılışına katan Yener, yeni hedeflerine de açıklık getirdi.

2sCXi_1556096620_068.jpg

Nişantaşı'nda bir güzellik merkezi açmayı hedefleyen Hande Yener,“Aylardır araştırıyorum iyi bir firmayla ortaklık anlaşması yaptım bir de kafe açıyorum. Geleneksel Türk kahvelerinin olduğu şubeleşecek bir proje. Böylelikle ticaret hayatım da başlıyor. Araştırdım hepsini sonuçlar güzel olacak. Ticaret ve sanat bir arada güzel oluyor” sözleriyle katılımcılara açıklama yaptı.

vXkVe_1556096730_2807.jpg