Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hande Yener'den Eurovisionla İlgili İlginç Yorum....

Hande Yener'den Eurovisionla İlgili İlginç Yorum....
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Hande Yener'den Eurovisionla İlgili Ilginç Yorum Eurovision Haberi Hande Yener Haberi Eurovisiona çok bulunma isteyen Hande Yener acayip yorumlarda bulunmuşSanırım katılamadığı yarışma için bayağı bir haset etmişhandeyenerdeneurovisionlailgiliilgincyorum5c4e5a2fce857pngalt :D:D :D:D :D:D Zaten ne demişler kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermişhandeyenerdeneurovisionlailgiliilgincyorum5c4e5a2fce857pngalt :D:D :D:D :D:D Ne diyelim inşallah gelecek eurovisionda onu görürüzHande Yener sevenler için onun son zamanlarda seslendirdiği Havalimanı şarkı sözlerini sizinle paylaşıyorum 1548638763 1548638763 handeyenerdeneurovisionlailgiliilgincyorum5c4e5a2fd8398handeyenerdeneurovisionlailgiliilgincyorum5c4e5a2fd8398 handeyenerdeneurovisionlailgiliilgincyorum5c4e5a2fd8398 Eurovision'u 'Çakma Ben' Kazandı! Eurovision'a yeralma istediğini her fırsatta söyleyen Hande Yener'den acayip yorum Eurovision'a yeralma istediğini her fırsatta söyleyen Hande Yener; sahne aldığı sırada birincinin Loreen'in temsilcilik ettiği İsveç olduğunu öğrenince, acayip bir açıklama yaptı Son dönemde oldukça değişen tarzı ile Lady Gaga'ya benzemeye başlayan Hande Yener İsveçli Eurovizyon birincisi Loreen için de kendisini taklit ettiğini dokundurma ederek Çakma ben kazandıdedi Popun ünlü isimlerinden Hande Yener, önceki gece Beyoğlu'nda bulunan Venue'de sahne aldı Mayoya benzer bir kostümle sahneye çıkan Yener, cesur giyim tarzıyla yeniden herkesi kendine hayran bıraktı BİRİNCİ KİM OLDU?Senelerdir Eurovision'a katılmak istediğini her fırsatta dile getiren Yener; kendisi sahnedeyken devam eden Eurovision Şarkı Yarışması'yla da yakından ilgilendi Son dakika bilgilerini aralıksız yardımcılarından alan Yener, Türkiye'yi temsilci Can Bonomo'yu kastederek, Birinci kim oldu? Birinci olursa, hiçbir açıklama yapmayacağımdedi Arkasından Alev Çiçeğilogosu ve Ateşini Yaksloganıyla Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 57si düzenlenen yarışmanın galibi İsveç adına yarışmacı, Loreen'in kazandığı Bonomo'nun da 7'nci olduğu haberi geldi Ünlü popçu, yarışmanın galibinin Loreen'in temsil ettiği İsveç olduğunu öğrenince, Çakma ben kazandıdiyerek herkesi güldürdü Hande Yener'in yaptığı bu espiriye gülümseyen konuklar sabaha değin Yeneri'in yeni müzik tarzı ile eğlendiler id  

858,475Konular
981,252Mesajlar
29,552Kullanıcılar
pitbulls33Son üye
Üst Alt