Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hande Yener'den İnciler !

Hande Yener'den İnciler !
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hande Yener'den İnciler ! hande yener hande yener röportaj hande yener kadir doğulu hande yener eurovision şarkısı ile ilgili bilgiler burada melekler Hande Yener geçtiğimiz gün Radyo Turkuvaza röportaj verdi meleklerhandeyenerdeninciler5c4e7789d3613alt Hande Yener görüşme sırasında eurovisiondan Kadir Doğulu'ya dek pek fazla konuda düşüncelerini paylaştı Hande Yener eurovision şarkısı için kendisine fırsat verilse belli birinci geleceğini açıklama etti Fazla mı büyük konuşuyor dersiniz, nedense bana öyle geldihandeyenerdeninciler5c4e7789d3613alt İfadelerinden hala eurovision konusunda coşkulu olduğu belli ki Hande Yener, bakın neler söylemiş; 1548646277 1548646277 handeyenerdeninciler5c4e778a4507dhandeyenerdeninciler5c4e778a4507d handeyenerdeninciler5c4e778a4507d “Bence Sertab Erener’in birinciliğini tazeleme ve cilalama vakti geldi dedi Peşinde Eurovision üzerinden eski sevgilisi Kadir Doğulu’ya gönderme yaptı Bazıları bedelliye vuruyor Bedelli askerlik gündeme gelince “Ben para ile askerlik yapmam diyen Doğulu’yu üstü kapalı niyet bölge Yener, şöyle konuştu: “Eurovision’a laf sokanlara bir bakın, Türkiye’de de hiç iddiası olmayan kişiler Zaten gidemeyeceğini biliyor, ‘önemsiz bir yarışma’ diyor Bedelli vurmayanlar bedelliye, Eurovision’da adı geçmeyenler Eurovision’a vuruyor Bu işler böyledir KADİR DOĞULU NE DEMİŞTİ Bedelli askerlikten yararlanamayan Kadir Doğulu, konuyla ilgili şunları söylemişti: “derhal okuyorum Hakkımı kısa dönem askerlikten yanlamasına kulanacağım Benim dönemimde de bedelli konusu olsa, asla para verip askerlik yapmam Çünkü benim bedelliye verecek param değil  

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt