Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hande Yener'den polemik oluşturacak sözler!

Hande Yener'den polemik oluşturacak sözler!
0
29

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
hande_yenerden_polemik_yaratacak_sozler_1638691425_4768.jpg

Yılların müzikçisi Hande Yener, sarf ettiği sözlerle pop dünyasını sarsacak bir polemiğin fitili ateşledi.

Yılların pop sanatkarı Hande Yener geçtiğimiz hafta “Solistler, vokalistlere vokal yapıyor” demiş, kimi meslektaşlarının uykusunu kaçırmıştı. Popçu yeniden durmadı, isim vermeden müzik dünyasını topa tutmaya devam etti.

Yener, şunları söz etti:

"Birçok solist, kendi sesinin benzerini bulup vokale koyuyor. Vokal, geride plak üzere dönüyor. Sahnedeki arkadaş da önde diğer bir meslek icra ediyor! Düpedüz insanları kandırıyorlar. Alkollü ortamlarda dinleyenler farkına varamıyor doğal. Bu sözlerimi, kim üzerine alınırsa alınsın." 

"ŞOV YAPMIYORUM"

Hande Yener ayrıyeten şunları da söz etti:

"Piyasada âlâ sesi olan az kaldı. Esasen onlar da müziğin efsaneleri; Ajda Pekkan, Sezen Aksu ve Nilüfer. Bana gelince; kusura bakmayın ancak sahnede eşek üzere müzik söylüyorum. Nefesimi sonuna kadar harcıyorum, tüm gücümü veriyorum. Başkaları üzere vokalistlerin üzerinden geçinip gösteri yapmıyorum."

858,501Konular
982,605Mesajlar
30,361Kullanıcılar
moetiSon üye
Üst Alt