Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

hangi CD writer?

hangi CD writer?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar benim size bir sorum olacak ben çok yakın bir tarihte cd writer almayı düşünüyorum ama sorduğum ve bildiğim bütün bilgisayarcılarda sadece LG var Ama ben her ay level alırım ve onda her zaman LG writer almayın diyip duruyor ama çevremdeki insanların da hepsinde LG var ve gayet memnunlar
Benim sorduğum bilgisayarcılardan birinde asüs varmış 53 milyona LG 47 milyon ikisinden birini almak zorunda kalırsam hangisini aliyim? LG önerir misiniz yoksa asüs mü alıyım???

Similar threads

bu döküman tamamen benim tarafımdan hazırlanmıştır izinsiz başka bir sitede kullanılamaz arkadaşlar söze başlamadan önce bir hatırlatma yapmak isterim cd writer'ım TAM HIZINDA yazmıyor en iyisi ben bunu hızlandırayım diyorsanız yeriniz burası değil cd writer'ı tam hızında yazdırmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
bu döküman tamamen benim tarafımdan hazırlanmıştır izinsiz başka bir sitede kullanılamaz arkadaşlar söze başlamadan önce bir hatırlatma yapmak isterim cd writer'ım TAM HIZINDA yazmıyor en iyisi ben bunu hızlandırayım diyorsanız yeriniz burası değil cd writer'ı tam hızında yazdırmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Umutsuz Konut Kadınları Dizisinin Oyuncuları ile Görüşme umutsuz ev kadınları dizisi Desperate Housewives türk versiyonu oyuncuları kimler oynuyor bennu yıldırımlar ceyda düvenci songül öden özge özden evrim solmaz resimler kimdir hakkında ayrıntılı bilgiler mekanıcom'da Desperate Housewives...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt