Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hangi ekran KARTINI alayım

Hangi ekran KARTINI alayım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ARKDAŞLAR BENİM PC YE YENİ BİR EKRAN AKRTI ALACAĞIM
BENİM PC NİN ÖZELLİKLERİ
İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS 7 ULTİMATE 32 BİT
İşlemci Pentium(R) DualCore CPU E5400 @ 270GHz
Bellek (RAM) 2,00 GB
Grafikler ATI Radeon HD 4350 ddr2
Oyun grafikleri 1279 MB Toplam kullanılabilir grafik belleği

BU EKRAN KARTININ YERİNE AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİ DAHA UYUMLU OLUR EĞER UYUMLU OLMAZSA LÜTFEN SÖYLEYİN PARAM BOŞA GİTMESİN VE
BU EKRAN KARTLARI 128 BİT OLDUĞU İÇİN YAVAŞLAMA FELAN OLURMU PC DE İŞTE EKRAN KARTLARI BUNLAR

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız bu siteden bana 100 tl altı 2 gb,fanlı ve oyun oynamak için ve benim pc ye uyumlu bir ekran kartı bulabilirmisiniz(kullandığım ekran kartından iyi olsun lütfen) ve gene aynı siteden 4972 tl arası 4 gb ram,pc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Arkadaslar vermiş oldugum linklerdeki anakart ve işlemciyi almak istiyorum fakat elimdeki ekran karti almayi düsündügüm anakarta uyumlumudur Ekran kartim Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız His radeon hd 4850 1gb 256bit Almayi dusundugum anakart...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Arkadaşlar fazla bütçe gerektirmeyen ve fifa oynamak için bir ekran kartı için hangisini önerirsiniz (Ekran kartım 64mb ve bozulmasaydı almıycaktım yenisini Fazla oyunla işim yok ona göre yorumlayın) Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
iyi akşamlar arkadaşlar gta 4 oynuyordum pc bi anda böyle oldu açılmıyor res atıyor format attım aynı sizce sorun nedir hallolur mu yoksa ekran kartı gitmişmi söktüm taktım değişen olmadı http:img27**************img272714m2 Uploaded with Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Herkese merhabaBen yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorumAma anakarta uyumlu olabilirmi diye endişem varAnakartım Foxconn G31MVPG31MXP yol türü PCI Express 20 x16 @ x16 benim şimdiki kullandığım ekran kartı (ati radeon hd 3400 series 512 mb 64 bit) ddr2 ben ddr3 alsam bu anakartta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,467Konular
981,168Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt