Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hangi İllerde Okullar Tatil 31.12.

Hangi İllerde Okullar Tatil 31.12.
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Hangi İllerde Okullar Tatil 31122019 31122019 de kar tatili olan İller Şehirler Hangileri ? Selamlar Güne uyandığımız günün akşamı Yılbaşı kutlamaları yapılacak Bilhassa cuma gününden itibaren pazartesi de birleştirilerek okulların 4 gün tatil olmaması bir çok anne baba gibi bizim de işimize yaramadı Acilen peş peşe gelen açıklamalarda Bugün yani 31122019 tarihi itibari ile bir çok ilde ve ilçede okulların tatil olduğu haberi gelmeye başladı Bunları sizlerle paylaşarak, yeni yılınızı bu vesile ile kutluyor, Hayırlara Vesile olmasını diliyorum ( Bizde bir tek Müslüm baba var o da bacadan yok damardan girerhangiillerdeokullartatil311220195c5469829c770pngalt :D:D :D:D :D:D ) Kahramanmaraş'ta sabahleyin saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor Yoğun kar yağışı sebebiyle Afşin, Çağlayancerit ve Nurhak ilçelerinde bugün (31 Aralık Pazartesi) eğitime bir gün ara verilecek Keza bu ilçelerde gebe ve engelli çalışanlarında bugün yönetimsel izinli olacağı belirtildi MALATYA Malatya merkez ve bütün ilçelerde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi Malatya Valisi Aydın Baruş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Meteorolojik verilere tarafından ilimiz genelinde bugün devam etmesi beklenen yoğun kar yağışı ve yollarda oluşabilecek buzlanma sebebiyle öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için Malatya ili genelinde 31 Aralık Pazartesi günü eğitime ara verilmiştir Ayrıca engelli ve gebe ulus personeli de Pazartesi günü yönetimle ilgili izinli sayılacaktırdedi ADIYAMAN Adıyaman’ın Gölbaşı, Sincik, Besni, Çelikhan ve Tut ilçelerinde kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi Gölbaşı ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle Gölbaşı, Sincik ve Besni ilçelerinde tüm okullar 31 Aralık Pazartesi Günü tatil olduğu duyuruldu BİNGÖL Bingöl’ün Yedisu ve Yayladere ilçelerinde kar yağışının etkin olması sebebiyle Pazartesi günü için eğitime 1 gün ara verildi Valilikten yapılan açıklamada, “Meteorolojik verilere dayalı olarak yapılan değerlendirme sonucu, Yedisu ve Yayladere ilçelerimizde devam etmekte olan kar yağışı ve negatif hava koşulları sebebiyle öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için 31122019 Pazartesi günü okullarımızda 1 gün süre ile eğitime ara verilmiştir denildi ERZİNCAN Erzincan’da yoğun kar yağışı ve yollarda oluşabilecek buzlanma nedeniyle eğitim ve öğretime Pazartesi günü 1 jurnal ara verildi Erzincan Valiliğinden yapılan açıklamada, İlimiz genelinde akşam saatlerinde başlayan ve meteorolojik verilere tarafından bugün devam etmesi beklenen yoğun kar yağışı ve yollarda oluşabilecek buzlanma nedeniyle öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için Erzincan ili genelinde 31 Aralık Pazartesi günü eğitime ara verilmiştir Keza engelli halk personeli, bakmakla mesul olduğu engelli yakını bulunan millet personeli ve gebe ulus personeli de Pazartesi günü yönetimsel izinli sayılacaktırdenildi 84348 84348 hangiillerdeokullartatil311220195c546982a094dhangiillerdeokullartatil311220195c546982a094d 555 740 kartatilijpg84348 Hangi İllerde Okullar Tatil 31122019 kartatilijpg84348 Hangi İllerde Okullar Tatil 31122019 SİVAS Sivas'ta kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle birincil ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verildi Kar yağışı ve soğuk havanın etkisini sürdürdüğü Sivas'ta eğitim ve öğretime bugün ara verildi Sivas Valiliğinden yapılan açıklamada, Sivas Meteoroloji Müdürlüğünün hava tahmin raporlarında bildirilen meteorolojik veriler doğrultusunda Pazartesi gün boyu aralıklarla kar yağışının devam edeceği buzlanma, don olayı ve sis beklendiğinden nedeniyle öğrencilerimizi sağlığı ulaşım güvenliği için ilimiz merkez ve ilçelerinde ve ilçelerinde Ulusal Eğitim Bakanlığına tabi her nesil derecedeki devlete ait ve özel kurumlarda eğitim ve öğretime bugün ara verilmiştirdenildi Öte Taraftan, halk kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personel de yönetimsel izinli sayılacak ELAZIĞ Elazığ’da kar yağışının etkili olması nedeniyle Pazartesi günü için eğitime 1 gün ara verildi İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kar yağışı nedeniyle 31 Aralık 2019 Pazartesi günü Elazığ genelinde eğitim öğretime 1 gün arar verildiğini açıkladı Vali Çetin Oktay Kaldırım, tatili Meteorolojik tahminlere göre yoğun kar yağışı, aşırı buzlanma ve don olayı beklendiğinden ilimiz genelinde bugün (31122019) eğitime bir gün ara verilmiştir Sevgili çocuklar, sağlığımıza dikkat edelim, kitap okumayı ihmalkârlık etmeyelim Sizler bizim geleceğimizsinizdiye duyurdu öte taraftan kentte akşam saatlerinde kar her yerde etkisini göstermeye başladı BİTLİS Bitlis’in Tatvan, Ahlat ve Adilcevaz ilçelerinde yoğun kar yağışı sebebiyle ilçe merkezi ve merkeze tabi tüm köylerde eğitime 1 gün ara verildi Ahlat Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Meteorolojik verilere kadar İlimiz genelinde bu gece ve bugün devam etmesi beklenen yoğun kar yağışı sebebiyle öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için Ahlat Merkez ve Merkeze yan bütün köylerde 31 Aralık 2019 Pazartesi günü bir gün süreyle eğitim ve öğretime ara verilmiştir denildi Tatvan Kaymakamlığından yapılan açıklamada ise, 31 Aralık 2019 Pazartesi Tatvan ilçemizdeki yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava şartları nedeniyle merkez ve köy, bütün okullar tatil edilmiştir Gebe ve Engelli ulus çalışanları ise yönetimle ilgili izinli sayılacaktırifadeleri kullanıldı Adilcevaz Kaymakamlığı da yaptığı açıklamada, Hava koşulları nedeniyle bugün okullar tatil edilmiştir Gebe ve engelli personeller bugün yönetimsel izinli sayılacakdenildi ŞIRNAK Şırnak'ın Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde kar yağışı sebebiyle okullar 1 gün tatil edildi Beytüşşebap İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Mehmet Şerif Çelikkaya yaptığı açıklamada, “Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre ilimiz Şırnak ve Beytüşşebap Uludere ilçelerinde bugün okulları bir gün tatil ettik İlçe merkez ve köylerinde 31 Aralık 2019 günü kar yağışı sebebiyle okullar bir gün tatil edilmiştir dedi TUNCELİ Tunceli’de etkili olan kar yağışı sebebiyle şehir halkı merkezi ve 7 ilçesinde 31 Aralık günü eğitime bir gün ara verilirken, hamile ve engellilere idari müsade verildi Tunceli şehir halkı merkezi ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi Valilikten yapılan yazılı açıklamada, önlem amaçlı okulların 1 gün süreyle eğiteme ara verildiği belirtilerek, açıklamada, şöyle denildi: Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere tarafından ilimiz genelinde bu gece ve bugün için yoğun kar yağışı ve buzlanmanın olacağı öngörülmektedir Bu çerçevede herhangi bir bıkkınlık veya mağduriyetle karşılaşılmaması için önlem nedeniyle il merkezi ve ilçelerimiz dahil edinmek üzere Tunceli genelinde çocuk yuvası, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde; 31 Aralık 2019 Pazartesi günü bir gün vakit ile eğitim ve öğretime ara verilmiştir Kamuda görevli hamile çalışanlar ile engeli olan çalışanlar da bu tarihte yönetimle ilgili izinli sayılacaktırHAKKARİ ÇUKURCA Hakkari’nin Çukurca ilçesinde yoğun kar yağışı sebebiyle eğitime 1 gün ara verildi Hakkari’nin Çukurca ilçesinde etkin olan yoğun kar yağışı sebebiyle bütün okulların 1 gün süreyle tatil edildiği öğrenildi GÜMÜŞHANE Gümüşhane Valiliği, il genelinde akşam saatlerinde gerçekleşen kar yağışı nedeniyle okulların 31 Aralık günü bir gün süreyle tatil edildiğini duyurdu Kurumun web sitesinden yapılan açıklamada meteorolojik verilere dayalı olarak yapılan değerlendirme sonucu, merkez ve ilçelerinde yaşanan aşırı soğuklara tabi buzlanma ve beklenen kar yağışı sebebiyle herhangi bir olumsuzluğa ya da mağduriyete meydan vermemek amacıyla bütün resmi, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile özel eğitim veren devlete ait ve özel mektep, çocuk yuvası ve kurumların tamamında eğitimöğretime 31 Aralık 2019 Pazartesi günü 1 gün süre ile ara verilmesi yerinde görüldüğü kaydedildi Açıklamada keza aynı gün millet kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile gebe personel yönetimsel izinli sayılacağı kaydedildi Gümüşhane Valiliği geçtiğimiz hafta gerçekleşen kar yağışının ardından 27 ve 28 Aralık günü de il genelinde eğitime ara vermişti Hafta sonu tatili, bugünkü tatil ve Salı günkü yılbaşı resmi tatiliyle birlikte öğrenciler 6 gün tatil yapmış olacak BAYBURT Bayburt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde etkili olan kar ve olumsuz hava koşullarının bugün de gün boyu etkisini sürdüreceği belirtildi İl genelindeki tüm eğitim kurumlarında 31 Aralık günü eğitime bir gün ara verildiği, kamu kurumlarında çalışan hamile ve engellilerin de yönetimle ilgili izinli sayılacağı kaydedildi AAİHA  

858,477Konular
981,281Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt