Hangi makyaj malzemelerini almalıyım ürünleri almalıyım diyenlere Şule'den düşünceler $ul€'nin Mini Alışverişi ve Hediyeler Bu sayfada; alışveriş ve hediye önerileri hakkında yazılar bulunmaktadır Merhaba kızlar, Uzun vakit gelmeyince bağlı aldıklarım birçoğu kullanıldı yarım kaldı veya ayrıntılarıyla bitti Bundan daha sonra daha sık uğramayı planlıyorum melekler mekanına Bu yüzden en son yaptığım ve aklıma gelen alışverişlerimi ve hatırladığım kadarı ile fiyatlarından bahsedeceğim sizlere Bir kısmının armağan olduğunu söylemem lüzum bu yüzden fiyatları hakkında en küçük bir bilgim değil İşte kozmetik ağırlıklı, ayakkabı, giysi ve çanta alışverişimden bir kısmı Öncelikle kozmetik alışverişimden dile getirmek istiyorum Birkaçını dün aldım Büyük bir çoğunluğu ise bu ay içerisinde alınan ürünler ilk olarak tamamından bahsetmek istiyorum Siyah mat ince palet kapatıcı paleti Krem formda hazırlanan bu kapatıcı paletinde deyim yerindeyse zenciler için bile kapatıcı var Elim onlara gidemiyor maalesefhangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b6b428falt lakin o kadar esmer tonda hazırlanan kapatıcıları belki yüze kontür yapmada kullanılabilir Bu anlamda ileride bir gün lazım olursa birkaç kere kullanabilir Onun yanındaki casuelle marka palette değil değil Bunun ayrıntılı resimlerini aşağıda yazımın devamında bulabilirsiniz İnglot tekli far, avon 3lü far, avon siyah göz kalemi 2 adet, avon saç ucu serumu (en sevdiğim),Maybelline jel eyeliner ve fırçası, avon çift bazlı makyaj temizleyici, avon lipstick, diadermine bb krem, avon peeling kremi karma cilt için, avon el kremi ve birde avon açılı allık fırçası 66896 66896 hangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b6e78cahangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b6e78ca 667 1000 likideyelineerjpg66896 Hangi makyaj malzemelerini almalıyım ürünleri almalıyım diyenlere Şule'den fikirler likideyelineerjpg66896 Hangi makyaj malzemelerini almalıyım ürünleri almalıyım diyenlere Şule'den fikirler başlangıçta ziyadesiyle sevdiğim fakat likit olanlarını bir türlü sürmeyi beceremediğim bu yüzden de keçe uçlu olanlara bel bağladığım eyeliner konusuna bahsetmek istiyorum Çünkü bilenler bilir eyeliner gözlerde hiçbir kozmetik ürününün yapamadığı çok iyi bir etki yapıyor Ama ben ne likit olanları ne de keçe uçlu kalem tarzı olanları sürmeyi beceremedim Aslına jel olanlara aleyhinde da böylece bi önyargılıydım fakat birgün gratise girdim ve hiç denmeden bu defa yapıcam diyerek aldım bu jel eyeliner ı Fiyatı 32 TL den 17 TLye inmişti ve sanırım jel eyeliner için bu fiyat epeyce ekonomikti İçinden fırçasının da çıkıyor olması bence harikulade Eve gelip ilk denememde profesyonelmişçesine bir uygulama yapınca işin aslının ne olduğunu anladım Ben fırça ile işler başarabiliyorum vesselam Bu anlamda eyeliner göstermek isteyen ya da jel eyeliner almaktan çekinen herkese kuvvetle öğüt ederim 66897 66897 hangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b7568dchangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b7568dc 300 300 jeleyelinerjpg66897 Hangi makyaj malzemelerini almalıyım ürünleri almalıyım diyenlere Şule'den fikirler jeleyelinerjpg66897 Hangi makyaj malzemelerini almalıyım ürünleri almalıyım diyenlere Şule'den fikirler Son olarak dana net anlayabilmeniz açısından fırçası ile elime bir defa uyguladım rastgele Şüphesiz gözde kuruma yapıp pul pul dökülmüyor kremsi ve mat duruşu ile 24 saat devamlılık vaad ediyor fakat ben buna şahidimhangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b6b428falt İnglot tekli far sanırım hediyeydi Güzel bir morgri renk arası minik sedefleri bulunan bir far Ama bitmek bilmeyecek gibi duruyor Çünkü pigmentleri muhteşem Küçük bir parçası bile yetiyor istenilen görünümü elde etmeye Essence allığımı dün aldım tekrar gratis e gitmiştim 9 TL civarı idi İndirim var mıydı hatırlamıyorum Ama muhakkak şeftali tonlarında allık seven biri iseniz denemenizi öneririm aman aman bir kalıcılığı olmasa da günlük başvuru formu için ideal İçerisinde ufak simleri var Fakat muhakkak çirkin değil doğal bir görünüm veriyor 66898 66898 hangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b7ac267hangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b7ac267 300 303 essenceallikpng66898 Hangi makyaj malzemelerini almalıyım ürünleri almalıyım diyenlere Şule'den fikirler essenceallikpng66898 Hangi makyaj malzemelerini almalıyım ürünleri almalıyım diyenlere Şule'den fikirler id Açılı allık fırçası ise Avon'un 12 veya 15 TL gibi bir rakamdı fiyatı Gayet başarılı bir fırça Açısal olması daha basit ve hoş dilekçe sağlıyor Bağlı ben yeni bir fırça seti getirtiyorum yurt dışındanhangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b6b428falt Onu da mutlaka paylaşacağım Yine Essence marka bir kozmetik ürünü Mozaik pudrayı daha önce hiç denememiştim ve pudram bitince almaya karar verdim Fiyatı 15 ya da 17 TL idi yine gratiste Yanlış da hatırlıyor olabilirim lakin şüphesiz bu fiyattan daha pozitif değildi Pudra pudralık yapıyor mu diye soran olursa kendimce hayır! Çünkü benim tenime koyu geldi Lakin bu onu kullanmayacağım anlamına da gelmiyor kesinlikle Çünkü toprak tonlarında bir allık olarak değerlendiğimde gayet başarılı bulduğumu itiraf etmeliyim Neye maksat neye talih kısacasıhangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b6b428falt Yazın o kadar pozitif yanmazsam güneşte bu pudra ile hoş bir bronzluk yakalarım sanırımhangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b6b428falt Gelelim kapatıcı paletine Yeniden bir uzaktan doğu ganimeti olan bu palet önemli anlamda çok ucudu sırf denemek için aldım lakin fazla beğendim Ben özellikle göz altıma ve t bölgemi parlatmak için kullanıyorum Dediğim gibi koyu renkli kısımlar da kontür için değerlendirilmeyi bekliyor Fiyatıyla kıyasladığımızda ürün harikuladehangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b6b428falt Bunun da fiyatı 7,99 $'dı Bu paleti 27 TL ye gratisten almıştım içinde keza sedefli keza de mat farların bulunduğu ilk katı baya kullandım Lakin verimli ürün çıktıhangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b6b428falt Far kısmını öne çektiğimizde 4 tane allık ve 4 tane de pudra çıkıyor karşımıza Burdan da allıkları fazla kullandım ve renkleri çok güzel Onların altında da rujlar ve bronzlaştırıcı kontür için de kullanabileceğimiz bir pudra çıkıyorhangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b6b428falt Bunu da nasihat edebilirim Herzamanki avon el kremi Biter bitmez mutlaka alırım El kremleri konusunda avonu takdir ediyorum gliserinli bütün el kremleri ilk tercihim bu anlamda Göz kalemleri bitmeden yenisi alındı Hiç eksik olmaz fiyatlarını hiç fakat hiç hatırlamıyorum bunun için özür dilerim Fakat kesinlikle 10 tl den pozitif yok her biri 66899 66899 hangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b90c59changimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b90c59c 600 600 avonelkremijpg66899 Hangi makyaj malzemelerini almalıyım ürünleri almalıyım diyenlere Şule'den fikirler avonelkremijpg66899 Hangi makyaj malzemelerini almalıyım ürünleri almalıyım diyenlere Şule'den fikirler Bu da karma ciltliler içi peeling, maske ve temizleme kremi Ben genel olarak maske yapıyorum bu ürünü Çünkü içerisindeki taneler ile peeling yapmaya kalktığımda minik sivilcelerimi patlatıyor ve yayılmasına sebep oluyor Bu yüzen maske için kalın bir katman yüzüme sürdükten sonra bekleyip duruluyorum Dana başarılı bir sonuç elde ediyorum Hele ancak garnier 3ü1 aradayla kıyaslamak icabında Onun yapısı çok daha sert ve ben o ürünü bitiremedim bile! Diadermine bb krem benim en son keşfettiğim bb kremler arasında en sevdiğim oldu Bşrçok bb krem denedim ama ben fondöten kullanmamak için bunu yapıyorum Keza ince bir tabakası işimi görüyor keza de yüzümü kalın fondötenler gibi havasız bırakmıyor bir de spf güneş koruma faktörü de var oysa yeme de yanında yat havasında Fiyatı 22 TL gibi birşeydi Ama kesinlikle garnier bb kreme tarafından müthiş! En azından onun değin yağlı ve mılç mılç değilhangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b6b428falt 66900 66900 hangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b965da3hangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b965da3 900 900 diaderminebbkremjpg66900 Hangi makyaj malzemelerini almalıyım ürünleri almalıyım diyenlere Şule'den fikirler diaderminebbkremjpg66900 Hangi makyaj malzemelerini almalıyım ürünleri almalıyım diyenlere Şule'den fikirler Avon makyaj temizleyici çift bazlı solüsyon ise çok sevmediğim ve aldığıma pişman oldğum bir ürün 17 TL idi sanırım Yanılıyor olabilirim Ama fazla yağlı Ben yağlı ürünlerden öyle haz etmiyorum maalesef lakin bitirmek için kendimle inatlaşıyorum şuanhangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b6b428falt Ve kozmetik ürünlerimizin sonuncusu olan ve benim kendisi ile aşk yaşadığım saç ucu serumu Böyle muhteşem bir şey daha önce hiç görmedim ve kullanmadım Saç uçlarınıza sadece bir pompa alarak avucunuza yediriyorsunuz ve saç uçlarınıza uyguluyorsunuz Hem yumuşacık yaparak kırılmaları engelliyor keza de besliyor Daha ne olsun! Bu ceket de sırtı şifon yakaları olmayan alışılmadık bir ceket Ben seviyorum kendisini Trendyol da da bir dönem satışta olan bu ceketi ben 49 TL ye aldım fakat trendyol bu ceketi hangi akla hizmet 89 tl ye satıyor anlamış değilim açık konuşmak gerekirsehangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b6b428falt Bu cüzdan vari çanta da bundan böyle millete gına getirmiş bir çanta modeli olmak beraber bundan böyle benimhangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b6b428falt Yazın yanıma alıp evden çıkıvermek için zincirsiz kullanırım olasılıklahangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b6b428falt Resimde o kadar anlaşılmasa da kendisi fazla yüksek topuklu bir pabuçhangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b6b428falt Fiyatı 39 TL Kadıköyde bir mağazadan almıştım Ben 35 numara giyiyorum bu yüzden öyle bi aradım ama buldum sonunda Hatta eskitmişim bilehangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b6b428falt Bunlar da hediyelerim Ben bütün bir Burberry Alışılmış aşığıyım u yüzden bu kokuyu 500 km den tanırımhangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b6b428falt İpod da yeniden hediyer arasında Çantaya gelince Bu da yeniden Kadıköy ganimetleri aralarında Elbette orijinal değil fakat benim gücüm asla yetmez YSL marka bir çantayahangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b6b428falt Ben kendilerine 90 TL diyen satıcıdan 50 Tl vererek alan o pazarlıkçı kızım iştehangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b6b428falt Umarım imlâ sizi sıkmamıştır Aldıklarımı paylaşmamadaki tek kasıt ayrıca size hafıza vermek ayrıca de sizin bana önerebileceğiniz ürünleri öğrenip sizden us elde etmek Çoktan teşekkürler herkesehangimakyajmalzemelerinialmaliyimurunlerialmaliyimdiyenleresuledenfikirler5c4ec0b6b428falt Öpüldünüz iri ^^