Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hangi Programlama Dilini Secmelisiniz Kılavuzu

Hangi Programlama Dilini Secmelisiniz Kılavuzu
0
103

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Arkadaşlar Merhaba,

HANGİ PROGRAMLAMA DİLİNİ SECMELİSİNİZ KLAVUZU
Hazırladık

Akiza Bilişim Akademisi, yazılım eğitmenleri tarafından hazırlanan dokumanı acıp okuyabilirsiniz

İlk defa yada yeni bir programlama dili oğrenecekseniz, programlama dilleri arasından secim yapmanız gerekebilir

Dokumandaki bilgilerle, seciminizi kolaylaştırabilirsiniz

Teşekkurler,
AKİZA BİLİŞİM AKADEMİSİ

Similar threads

Arkadaşlar Merhaba, HANGİ PROGRAMLAMA DİLİNİ SEÇMELİSİNİZ KLAVUZU Hazırladık Akiza Bilişim Akademisi, yazılım eğitmenleri tarafından hazırlanan dökümanı açıp okuyabilirsiniz Ilk kere yada yeni bir programlama dili öğrenecekseniz, programlama dilleri arasından seçim yapmanız gerekebilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Arkadaşlar Merhaba, CEP TELEFONUNUZU BOZULMAKTAN NASIL KORURSUNUZ KLAVUZU Hazırladık Akiza Bilişim Akademisi, cep tamir kursu, tarafından hazırlanan klavuzu, indirip okuyun Dokumandaki talimatlara uyarsanız, telefonunuzun bozulma olasılığı en aza iner Teşekkurler, AKİZA BİLİŞİM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
finlandiya'da eğitim finlandiyada eğitim oğretim sistemi 2003 yılı itibariyle zorunlu eğitimde 580000 cocuk bulunmaktadır Finlandiya ’nın iki ana dili vardır: Fince ve İsvecce Temel oğretimde ve ortaoğretim ikinci devrede oğrenim goren oğrencilerin yaklaşık olarak yuzde beşi oğrenim dilinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
2019 Duğun Hazırlıkları, duğun oncesi yapılacaklar nelerdir? Duğun Hazırlıkları, duğun oncesi neler yapılacak Duğun Hazırlıkları Onerileri Evlenmeye karar verdiğinizde yapılacaklar listesinin aslında ne kadar uzun olduğunu tahmin edemezsiniz Siz tatlı tatlı balayı hayalleri kurarken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
“Türkçenin Dünü, Bugünü, Yarını Yeni Sayfa 1 “Türkçenin Dünü, Bugünü, Yarını​ Uluslar Arası Bilgi Şöleni Üstüne Fikirler​ Prof Dr Zeynep KORKMAZ 78 Ocak 2002 tarihleri arasında Kültür Bakanlığı Yayımlar Dairesi Başkanlığının girişimi ve Öger Turizmin katkıları ile düzenlenmiş olan veri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,496Konular
981,884Mesajlar
29,922Kullanıcılar
00.n3hirSon üye
Üst Alt