Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hangi şehirler Mondros Antlaşmasından sonra işgal edildi

Hangi şehirler Mondros Antlaşmasından sonra işgal edildi
0
170

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Mondros Ateşkes Antlaşması ’ndan Sonra İşgal Edilen Yerler

İngiltere : Musul Urfa Antep Maraş Batum Kars SAMSUN Merzifon
Fransa : Adana urfa antep maraş mersin dortyol
İtalya : Antalya Kuşadası Fethiye Bodrum Marmaris Konya
Yunanistan : İzmir

Similar threads

Mondros Mütareke Antlaşması ’ndan Sonra İşgal Edilen Yerler İngiltere : Musul Urfa Antep Maraş Batum Kars SAMSUN Merzifon Fransa : Adana urfa antep maraş mersin dörtyol İtalya : Antalya Kuşadası Fethiye Bodrum Marmaris Konya Yunanistan : İzmir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Mondros ateşkes antlaşması hangi tarihte imzalanmıştır Osmanlı Devleti ile İngiltere arasında imzalanan bu antlaşma 30 Ekim 1918 yılında imzalanmıştır Mustafa Kemal, 30 Ekim 1918'de Mondros Mutarekesinin imzalanması ile savaşın sona ermesi uzerine 7 Ordu Komutanlığı uhdesinde olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Mondros ateşkes antlaşması hangi tarihte imzalanmıştır Osmanlı Devleti ile İngiltere arasında imzalanan bu mukavele 30 Ekim 1918 yılında imzalanmıştır Mustafa Kemal, 30 Ekim 1918'de Mondros Mütarekesinin imzalanması ile savaşın sona ermesi üstüne 7 Ordu Komutanlığı uhdesinde olarak Şimşek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Kurtuluş Savaşı'nda nereler işgal edildi? İngilizler; Canakkale, Musul, Batum, Antep, Konya, Maraş, Samsun, Bilecik, Merzifon, Urla ve Kars'ı işgal ettilerFransızlar; Trakya'daki demiryolunun onemli istasyonlarını, Dortyol, Mersin, Adana ve AfyonAyrıca İngilizler tarafından işgal edilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Kurtuluş Savaşında On Planda Olan Şehirlerimiz Kurtuluş Savaşında hangi illerimiz işgal altındaydı Kurtuluş Savaşında Işgal Edilen iller İngiliz işgallerine karşı : Canakkale, Musul, Batum, Antep, Konya, Maraş, Samsun, Bilecik, Merzifon, Urla ve Kars ve guneydoğudaki bazı iller...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt