Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hangimiz düşmedik kara sevdaya

0
526

Adalı

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
Modaratör
Etkileşim
19,948
F-D Coin
124
Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi
Hangimiz bir kuytu köşe başında
Bir vefasız için yol gözlemedik mi

Herkesten bir anı saklar bu yollar
Herkesin acısı sevgisi kadar
Güzelmiş çirkinmiş ne farkeder ki
Deli gibi sevmek ruhumuzda var

Aşığın gözü kör kulağı sağır
Doğruyu yanlışı ondan görmedik
Yakıldı yıkıldı yinede sevgi
Ah o vefasızlar kıymet bilmediler

Herkesten bir anı saklar bu yollar
Herkesin acısı sevgisi kadar
Güzelmiş çirkinmiş ne farkeder ki
Deli gibi sevmek ruhumuzda var

Similar threads

Hangimiz düşmedik kara sevdaya Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi Hangimiz bir kuytu köşe başında Bir vefasız için yol gözlemedi Herkesten bir anı saklar bu yollar Herkesin acısı sevgisi kadar Güzelmiş çirkinmiş ne farkederki Deli gibi sevmek ruhumuzda var Aşığın gözü kör kulağı sağır Doğruyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
390
Müslüm Gürses Hangimiz Sevmedik Hangimiz düşmedik kara sevdaya Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi Hangimiz bir dar köşe başında Bir vefasız için yol gözlemedik mi Herkesten bir hatıra saklar bu yollar Herkesin acısı sevgisi kadar Güzelmiş çirkinmiş ne farkeder ki Çılgın gibi hoşlanmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Niran Unsal Hangimiz Sevmedik şarkısı Niran Unsal Hangimiz Sevmedik şarkı sozu Hangimiz duşmedik kara sevdaya Hangimiz sevmedi cılgınlar gibi Hangimiz bir kuytu koşe başında Bir vefasız icin yol gozlemedi Herkesten bir anı saklar bu yollar Herkesin acısı sevgisi kadar Guzelmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,496Konular
981,681Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt