Hangisi anne hangisi kızı ben karar veremedim rüyada annenin kızını görmesi rüyada gençliğini görmek kızını gebe görmek kızımı İngiltere’de yaşamış 50 yaşındaki Janet Cunlife bir dizi operasyona 10 bin pound harcayarak kızının aynısı oldu Anne Janet ve kızı Jane 1548596442 1548596442 hangisiannehangisikizibenkararveremedim5c4db4dfa0b83hangisiannehangisikizibenkararveremedim5c4db4dfa0b83 hangisiannehangisikizibenkararveremedim5c4db4dfa0b83 İki kadının da saçları sarı ve uzun Birinin boyu diğerinden 5cm uzun Asıl farkları yaşları Anne Janet, 50 yaşın verdiği görüntüyü aksine çevirmek can atarak kızına benzemeyi hedef alıp bir dizi operasyona girişti Kızına her baktığında onun gibi edinmek istediğini düşünen anne, önce 4000 pounda meme operasyonu yaptırıyor Peşinde kızı gibi ince olmak istediği için tamamıyla sebze ve ızgaradan oluşan bir beslenme sistemiyle 3 ceset zayıflıyor Kızına her baktığında eskiden onun gibi olduğunu düşünüp iç geçiren anne, Hırvatisyan’da bulduğu bir klinikte gözlerini ve burnunu 3000 pounda yaptırıyor sonradan dudaklarına dolgu yaptıran anne, saçını sarıya boyatıp ek saç taktırınca artık kızına benzemiş oluyor Bu durumdan davacı olmayan kızı Jane ise, annesinin kendine benzemek istemesini gayet doğal buluyor Neticede kendisini doğuran annesi olduğu için onda kendini ve gençliğini görmesi kızı için gayet sıradan bir şart Şimdilik geçirdiği operasyonlarla kızına benzediği için hoşnut olan anne Janet, bir gecede fazla yaşlı bir kadına dönüşmediği sürece cerrahi müdahale düşünmüyor