Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hangisine Önerge Edeyim...

Hangisine Önerge Edeyim...
0
227

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Herkese SéLaM
Konuya qiReyim Anında
Bizim okuLDa bi kız var kesintisiz bakışıyoRDuk,Nöbetçiymiş buqün sonra erken çıkmışlar kızla konuştum biraz gerçekte benim hoşlandığım birisi var bizim mahalleden lakin kızıda qöremiyorum sabahtan kaçta çıktığını bilmiyorum dışarı bile çıkmıyor nerdeyse sizce ne yapmalıyım ? okuldakiyle çıkmayı düşünüyorum

(ßéNDé copyPasTe YapaRIM Konuyu LepHisTo

Similar threads

Herkese SéLaM Konuya qiReyim Anında Bizim okuLDa bi kız var sürekli bakışıyoRDuk,Nöbetçiymiş buqün sonra erken çıkmışlar kızla konuştum birazcık sahiden benim hoşlandığım birisi var bizim mahalleden lakin kızıda qöremiyorum sabahleyin kaçta çıktığını bilmiyorum dışarı bile çıkmıyor nerdeyse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
Evet Başlayalım,şu anda bu 3 konu üstünde durmak istiyorum ve şuan yaşadığım başımdan geçen bir olayıda sizlere anlatmak istiyorumBunun ne olduğunu birde sizden duyim ona kadar hareket edeyim bundan 23 ay önce Kasım 5 'te bir kızla çıkmaya başladımŞimdi üniversiteli olduğumuzdan dolayı o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Konuştuğum kişi eski sevgilisini unutamamış eski sevgilisini unutamayan erkek nasıl davranır eski sevgilisini unutamayan erkek merhabalar, biliyorum siteye erkek aza olamaz diyeceksiniz ama ben bir erkeğim ve büyük bir derdim var çok acı çekiyorum son çare olarak sizlere sığınıyorum lütfen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt