Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hani derler ya bıktım artık

Hani derler ya bıktım artık
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Nedense bu akşam kafama takıldı buraya yazmak istedim hatta bıktım bu ezik halsiz çaresiz doyumsuzluk yapıp anında sönen biri olmaktan bıktım kızlarla konuşurum ilerletemem ,çabalarım ama daima bayağı biri olduğumu düşünürüm bi ayrım yaratamam ilişkim olmasına rağmen daha öncesinde , hala ne konuşayım işte buluşunca nereye götüreyim gibi düşünürüm arkadaşlarımın gözünde kendimi ispatlama yüceltme cabası o abuk subuk uğraşlar, akrabaları göre sevilen ama çekilemeyen bazen dışlanan fikrine siklet verilmeyen, sen kimsin damgası adı altında 2 Planda olan , akademik acıdan yetersiz bu olaylar sonucu Demoralize olup üstesinden gelemeyen, kızlar karşısında yüzümüze iyi konuşan ama kendini kasan, akrabalar arasınd saf salak dalga geçilen taraf olan biriyim özgüveni iyi lakin kafasındaki düşünceleri dışa vuramayıp , olanlarında koparan bir kişi kişi , resmen bıktım artık hiç bişey elimden gelmiyor olumlu bakamıyorum ne yapacağım ne yapsam vb gibi düşüncelerde yersiz kişileri kendinden önce düşünen kalkınmayı bekleyen fakat o enerjiyi bulamayan biriyim işte burdan akıl alayım dedim ne yapmam gerekir şu ilham ı harekete aşmak için bundan böyle değiştirmek lakin kimseye hasar vermeden yeni biri toplum aile ve cevreye yardımcı olan sevilip hürmet duyan duyulan biri almak için lütfen yardım öneri istiyorum artık bunları takmak istemiyorum tekrar oluşmak olgunlaşmak mutlu olmak istiyorum yardım herkese teşekkürler

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt