Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hanif Din Hakkında Ayetler

0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

«Ve (bana) hanif (Allah ’ın birliğini tanıyıcı) olarak yuzunu dine cevir; sakın muşriklerden olma, diye (emredildi)»
YUnus : 105

Sonra da sana: «Doğru yola yonelerek İbrahim'in dinine uy! O muşriklerden değildi» diye vahyettik
Nahl : 123

Similar threads

Hanif Din Hakkında Ayetler «Ve (bana) hanîf (Allah ’ın birliğini tanıyıcı) olarak yüzünü dine çevir; sakın müşriklerden olma, diye (emredildi)» Yûnus : 105 Sonradan da sana: «Dürüst yola yönelerek İbrahim'in dinine uy! O müşriklerden değildi» diye vahyettik Nahl : 123 *
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
İbrahim'in milleti ( dini ) hakkında ayetler İbrahim'in dininden kendini bilmezlerden başka kim yuz cevirir? Andolsun ki, biz onu dunyada (elci) sectik, şuphesiz o ahirette de iyilerdendir Bakara : 130 (Yahudiler ve hıristiyanlar muslumanlara Yahudi ya da hıristiyan olun ki, doğru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Hanif dini nedir Sual: Yabancı bir yazar, “Müslümanlıktan daha kıymetli olan hanif dinidir Hanif dinine uymak gerekir diyor Hanif ne demektir? CEVAP Hanif, doğru inanan, hak yolda olan, İslamiyet’e sarılan, Allah’ı bir bilen demektir Ebu Hanife de kelime olarak hanif babası, doğrunun babası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
İbrahim'in hanif dini hakkında ayetler De ki: Şuphesiz Rabbim beni doğru yola, dosdoğru dine, Allah'ı birleyen İbrahim'in dinine iletti O, ortak koşanlardan değildi En'am : 161 Allah uğrunda, hakkını vererek cihad edin O, sizi secti; din hususunda uzerinize hicbir zorluk yuklemedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
İbrahim'in hanif dini hakkında ayetler De ama: Kuşkusuz Rabbim beni dürüst yola, dosdoğru dine, Allah'ı birleyen İbrahim'in dinine iletti O, ortak koşanlardan değildi En'âm : 161 Allah uğrunda, hakkını vererek cihad edin O, sizi seçti; din hususunda üzerinize hiçbir güçlük yüklemedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt