Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hanımefendi üyelere soru..?

Hanımefendi üyelere soru..?
0
185

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar bu soruyu sadece bayan üyeler cevaplaya bilir genel bir soru olucak

Biliyoruzki bi erkek hoşlandığı bi kızı face'den eklese ciddi değilmiş gibi algılanır

Peki ya kızın hoşlandığı erkek kendisini face'den eklerse ne olur?

Yani bayan arkadaşlar sorum şudur sizlere bir erkek sizi faceden eklese kabul etmeye bilirsiniz peki ya hoşlandığınız erkek eklerse ne yaparsınız?

Similar threads

Evet arkadaşlar kızlar tekrar tekrar bunu belirtmeyi severler Erkekler odundur,öküzdür vs Forum kuralları elvermediği için daha nice hakkımızda belirttikleri şeyleri yazmadım Kendisine yüz vermeyen erkek için günlerce ağlar lakin benzer erkek gelse yüz verse küçümser Bi de sevgilisi değilse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Nasıl aşık olursunuz? erkeğin aşık olduğunu nasıl anlarsın bir erkeğin sizden etkilendiğini nasıl anlarsınız bir senden hoşlandığını anlarsın birinin senden hoşlandığını kadının Bunun da bilimsel açıklaması da var, her şeyin olduğu gibi, lakin uygulanıpta sonucu iyi olanlar var mı o daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Klavyenizden '' CTRL+F '' tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra çıkacak olan '' BUL '' paneline, aradığınız konunun ismini ya da konuyla ilgili herhangi bir kelime yazıp arama yapınız Hidayet nedir ve Allah'a ezelde verdiğimiz 3 ant İstihare Duası (Rabbine Sorma) Peygamberİmİzİn GenÇlİĞİ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
247
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Güzelliğinizi Test Edin güzelliğini deneme et kendimi test et kendinle ilgili testler kendimi etmek istiyorum ediyorum Güzellik konusunda bazı bayanlar, birçok bayanı kıskandıracak dek kendine çok güvenir Peki ya siz kendinize ne kadar güvenirsiniz? Hepimiz hemen hemen fiziğimizde bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt