Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hanımlar-Baylar bi takviye ---acele---

Hanımlar-Baylar bi takviye ---acele---

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
herkese mrb arkadaşlar bir meselem var el atarsanız çokmutluolucambn lise1e yeni geçtim serviste bir çoçukla karşılaştık oda lise1 aynı okuldayız ama farlkısnıflardayız sohbet ettik tabiki herkes gibi perşembe tanıştık servis içi işte cuma günüde çıkışta yanıma oturdu sayılır yhani çantasını koydu sonrada o oturdu sahiden sordu rahatsız edermiyim fln arkdaya geçicekti hattayhan çoçuk gerçkten mükemmel bayğa sohbette ettik baya elenceli bitip ayriyatten yakışıklıda amma böle bir havası yok yhani yukarda üstün görme vs gibiaçıkcası ona aşık olmadım ztn abayı yakmak 2 günde gerçekleşmez lakin hal harektleri espirlieri nebilm tipiyle bakışıyla işte herherheeerhnese fazla kötü etkilendim görüldğü üzre bu işlerde acemiyimbiraz kesin mi oluo hernese (buarda bn çirkin bi kız diyilim ) yhani çıksak fena durmyaız aramak istedim ynlş anlaşılmasınaçıkcası benden hoşlanmasını istiorum yhani ayrıca arkadaş keza arkadaş hem sevgili keza arkdaş olablmek istiorumoldu bitti ilişkileri oldum muhtemel sevmemdüzeyli doğru birşeyler arıoum sanırsam bu çoçukta o birey olablraramızda asla böle laflar bakışmalar geçmedi çoçuk ztn fazla kibar böle düşünceleride yokdur katiyen arkadaş canlısı 2 arkdaş gibikonuşp gülüştükbn şimdiondan etkildndimi belli edeyiimi?bell etsem nasıl ederim?belirlenmiş etmesemmi böle yakınlaşsakda lise2de sayısal seçiçekmiş o bende seçicem ozman aynı sınıfa fln düşeriz şayet?lise2mi açılsam yahut? kafam pek karışıkkilütfen dorudüzgün yorumlar yapın bn gerçkten çıkmazdayıım

858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt