Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

'''''''''''HAPŞUUUU''''''''bi çok yaşa yok mu yaw...

'''''''''''HAPŞUUUU''''''''bi çok yaşa yok mu yaw...
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
'''''''''''HAPŞUUUU''''''''bi fazla yaşa yok mu yaw hapşuaaa, hapupu, hiyepşi pepsi abi elini ağzına kapatsana ulan ordan kaç basınç fışkırıyo biliyo musun, elin kırılır çeneni de kapat ———————— haaaapşu elhamdülillah yerhamki allah yehdini ve yehdini kümüllah essalamü aleyküm ve rahmetullah essalamü aleyküm ve rahmetullah yallah şoför yallah, povor mia ————————– cok ya$a var mı bildigin yontem? …nasil yani? cok ya$amak icin diyom, ucuz, etkin $ey, ben yalnızca … neyse, siktiret, sen de gor … ————————— habuşieaa çok yaşa hepberaber ama öbür yerlerde … —————————– alerjik bi hastalıktan nedeniyle 68 hapşurma sonrası habuşieaa e yeter be mına koyim ciğeri çıkardın yeteeeer aa sende gör o vakit … —————————– haaapsuuu! daima birlikte! olmaz kaynaklar sınırlı!!! ?! —————————– hiipçiiii! geber!! ?? —————————– hieapişuuu… pardon anlayamadım? —————————– hapşuuuu! ohaaa!! duymadım sanma ulan azimcan ne trip adamsın be! abi ii güzel osur da nie kamufle edion oysa? —————————– abşk … lan nerdeyim ben ? neymiş arkadaşın günahları sevapları hadi sırada bekleyenler var aaa nası ya fazla yaşa demişti fakat herkes … sen duymamışsın arada azrail diye bi dost vardı o geber dedi emiri ben verdim biliyorum yani ya ühühü nası ya sana demedilermi hapşururken alıkoyma nefesini falan burnunu falan kapatma diye aa demişlerdi yaa yaa ast hadi anacım umma yapmıyalım hadi … —————————— haapşşuuuu çok yaşa abi… karışma lan allahın işine, kızıyor sonradan… ha???? —————————— heaa… heaa ha… ç ç ç… hasktir ya hapşıramadm sktret ben de çok yaşa diyemedim —————————— hapşu… elhamdülillah (allah’a hamd olsun) yerhamukellah (allah’ın rahmeti üstüne olsun) yehdina ve yehdikumullah (allah bizi ve sizi hidayetinden ayırmasın) amin —————————— hapşurzatssst oha o ne lan öyle afedersin happpşşuuu topragın bol olsun abi nedıyon len sen  

858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt