Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Harâbât ehlini hor görme sakın, defineye mâlik viraneler var.

Harâbât ehlini hor görme sakın, defineye mâlik viraneler var.

Similar threads

Delinin biri camiye girer, görünen o ki namaz kılacak Fakat oturmaz, meraklı ve şaşkın gözlerle etrafı süzerdolanır Bir oraya, bir buraya her köşeye dikkatlice bakar ve çabucak çıkar gider Az sonradan sırtında bağlanmış odunlarla yeniden gelir camiye ve bütün namaza açılmak üzere olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
Allah Teâlâ üç şeyi üç şeyde Gizledi Muhammed Bâkır hazretleri, bir gün oğlu Câferİ Sâdık (ra)a şöyle demiştir: Yavrum!HzAllah üç şeyi üç şeyde gizledi: 1 Rızâsını ibâdetlerde gizledi Bu sebeple hiçbir ibâdeti küçümseme; belki Hakkın rızâsı, o küçümsediğin ibâdette olabilir 2 Gazabını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Zerrin Özer Beni Hor Görme Gardaşım Beni hor görme kardeşim Sen altınsın ben tunç muyum Benzer vardan var olmuşuz Sen gümüşsün ben saç mıyım Ne var ise sende bende Aynı varlık her bedende Yarın mezara girende Sen toksun da ben aç mıyım Kimi molla kimi derviş Allah bize neler vermiş Kimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
MÂLİK BİN DÎNÂR Evliyânın büyüklerinden Künyesi Ebû Yahyâ, lakabı Zeynüddîn'dir Benî Süleym kabîlesindendir Basra'da doğdu Doğum târihi kesin olarak bilinmemektedir 748 (H131) târihinde Basra'da vefât etti Mâlik bin Dînâr, gençliğinde mülk mülk sâhibi bir varlıklı yiğitti Hasanı Basrî...
Cevaplar
0
Görüntüleme
249
İMAM MÂLİK (ra) ÖĞÜT VE TAVSİYELERİ Kendisinden tavsiye isteyen birisine şöyle demişti: “Allah Tealâ'dan ittika et ve hadisi ancak ona ehil olan kimseden al Şu öğüt ve tavsiyeler de ona aittir: “İlim talep eden kimseye düşen, vakar, sekinet ve haşyeti muhafaza etmek ve kendisinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,496Konular
982,162Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt