iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar sorunumu ta başından beri anlatacağım3 ay önce flan pc ye format atmam gerektiçok virüs vardı ve pc yavaştıtabikide windows xp var bendebios ayarlarına girdim format atmak için macera arıyorum ya değişik bi format atacam oarada bişiyleri değiştirdim sonra onları düzelttiğimi sanıyorum sonra eski usul 98 formatını denedim olmadıxp cd sini taktım format atmaya geldi sıra ve bana disketleriniz takılı değil veya görmüyor bu yüzden format atılamıyor dediarka taraftan bi abi çağırdım ve 98 cd sini taktığımızda pc ye format atıldı sıra formattan sonra xp yi kurmaya geldi ama gene disketleri görmedi bu sefer 98 i kurduk onu kurdu sonra tekrar xp yi kurmak istedim olmadı başka birisini çağırıp(anlıyan)xp yi de kurdurttum ama nasıl oluyor bilmiyorum ama hala hard diski görmüyor yani nasıl oluyorsa müzik dinliyebiliyor oyun oynuyabiliyorum ama açılıştı siyah ekranda takılı aygıtları gösterirken ''none''yazıyor veya AMD işlemcide fifa tarzı oyunlar oynarken ctrl+alt+delete yaptığında yani kısa yoldan masa üstüne döndüğünde sonra tekrar oyuna döndüğünde pc kendini resetler bi mavi ekranda 000000000 la başlayan bir sorunla karşılaşıldı derve bende bundan sonra daha açık renk mavi bir ekranda disketleri gözden geçirmemiz gerekli der bazı klösörler bulur bunlar dosyaya çevrilsin mi der bu bende artık 2 haftada bir oluyor bazen hiç bişi yok pc yi bi açıyorum bazı verilerkaybolmuş internet i açmıyor flan yani kısacası ben eski pc mi istiyorum none none yazısını kaldırıcı disketlerin normal uyumunu sağlamak istiyorum bunu nasıl halledeceğim sizde belki karşılaşmışınızdır lütfen bana yardım edin