Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hard truck 18 wheels haulın

hard truck 18 wheels haulın

Similar threads

hard truck 18 wheels of steel işçiye iş verme nasıl yapılıyor lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Hard Truck: 18 Wheels of Steel OYUN KODU Oyunu yüklediğiniz dosyadan configcfg' yi bulun ve gconsole 1satırını ekleyin Artık oyunda é tuşuna basarak konsolu açabileceksiniz İstediğiniz hileyi konsolu açarak yazın cheat money x Para verir (x yerine 05ffffff arası istediğiniz miktarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Konu önceden açıldıysa banlamayın Arkadaşlar 18 wheels hard truckta 3000000 $ 5 Tır'ım 3 işçim var ama ben nasıl şirket kurucam yani işçilere nasıl iş vericemBirde tırımı değiştirmek istiyorum bunun için garaj almam gerekir mi Yardım Please
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
Arkadaşlar ben hard truck apocalypsede KEF need oil görevinde takıldımOil fielde git diyor gidiyorum fakat birşey olmuyorArkadaşlar bitiren varsa lütfen yardım bu hata yüzünden oyundan uzaklaşıyorum Ayrıca ondan sonraki Z le başlayan haritada da MİLİTARY BASE'nin kapıları açık degil ve ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Arkadaşlar Bazı Arkadaşlarımız Bu Oyuna Bayılıyor Bende Oyunu Eğlenceli Hale Getirmek İÇin Böyle Bi Çalışma Yapmak İStedim Umarım İşinize Yarar Deneyemedim Fakat Hepsini Sıra Sıra İndirip Kontrol Edip Kendim Upload Ettim İyi Eğlenceler 18 Wheels Of Steel: Across America Hileleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt