Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hard Truck 18 Wheels Of Steel Haulin Yardım..!

Hard Truck 18 Wheels Of Steel Haulin Yardım..!
0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar,Oyunu yükledim zaten istediği sistem özellikleri oldukça düşük orda srun olmaması lazım amaOyunu açınca bir hata veriyor hatada sadece '!8 Wos Haulin' yazıyorArdından Hata raporu prism3d düzgün çalışmıyor diyorOyunu tekrar yükledim fakat bir şey fark etmedi Kaç aydır oyunu arıyordum buldum sorun çıkartıyorKısacasıYARDIM!!!

Similar threads

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 18 whells of steel haulin oyunu var bende oyunu kuruyorum oyuna masaüstündeki sembole tıkladığımda Hata yazısı geliyor ve 18 wos haulin hatası çıkıyor bu neyden kaynaklanıyor veya nasıl düzeltebilirimm yardımcı olursanız çok sevinirim Yanlış yere konuyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
arkadaşlar 18 wheels of steel haulin de abnormal program termination ve runtime error diye hata veriyorbu hataları nasıl giderebilirimconvoydada aynı hatayı veriyordu crackte yapıyorum oyuna giriyorum 5 dk sonra bu abnormal program termination ve runtime error hatayı veriyor yardım etmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
18 Wheels of Steel Haulin hilesi arkadaşlar acilen lazım
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Arkadaşlar Bazı Arkadaşlarımız Bu Oyuna Bayılıyor Bende Oyunu Eğlenceli Hale Getirmek İÇin Böyle Bi Çalışma Yapmak İStedim Umarım İşinize Yarar Deneyemedim Fakat Hepsini Sıra Sıra İndirip Kontrol Edip Kendim Upload Ettim İyi Eğlenceler 18 Wheels Of Steel: Across America Hileleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Arkadaşlar Bazı Arkadaşlarımız Bu Oyuna Bayılıyor Bende Oyunu Eğlenceli Hale Getirmek İÇin Böyle Bi Çalışma Yapmak İStedim Umarım İşinize Yarar Deneyemedim Fakat Hepsini Sıra Sıra İndirip Kontrol Edip Kendim Upload Ettim İyi Eğlenceler 18 Wheels Of Steel: Across America Hileleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,497Konular
982,018Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt