Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hard Truck 18 Wheels Of Steel hileleri

Hard Truck 18 Wheels Of Steel hileleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Oyunu yüklediğiniz dosyadan configcfg' yi bulun ve gconsole 1satırını ekleyin Artık oyunda é tuşuna basarak konsolu açabileceksiniz İstediğiniz hileyi konsolu açarak yazın

cheat money x Para verir
(x yerine 05000000 arası istediğiniz miktarı yazın)
cheat truck x Kamyon verir
(x yerine 16 arası istediğiniz rakamı yazın)
cheat dmeet Bütün şöförleri tanıtır
cheat skill x Skill (x yerine 14 arası skill yazın )
cheat notickets Polis ceza yazmaz

Similar threads

Hard Truck: 18 Wheels of Steel OYUN KODU Oyunu yüklediğiniz dosyadan configcfg' yi bulun ve gconsole 1satırını ekleyin Artık oyunda é tuşuna basarak konsolu açabileceksiniz İstediğiniz hileyi konsolu açarak yazın cheat money x Para verir (x yerine 05ffffff arası istediğiniz miktarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
İlk önce oyunda hile kullanabilmek için configcfg'ye şunu yazın: gconsole 1 Artık konsol açılabilir Konsolu açabilmek için Esc tuşunun altındaki tuşa basın Hileler: cheat money x (x yerine para yazın 05000000) cheat truck x (x yerine kamyon yazın 16) cheat dmeet : tüm şöförleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Arkadaşlar Bazı Arkadaşlarımız Bu Oyuna Bayılıyor Bende Oyunu Eğlenceli Hale Getirmek İÇin Böyle Bi Çalışma Yapmak İStedim Umarım İşinize Yarar Deneyemedim Fakat Hepsini Sıra Sıra İndirip Kontrol Edip Kendim Upload Ettim İyi Eğlenceler 18 Wheels Of Steel: Across America Hileleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Arkadaşlar Bazı Arkadaşlarımız Bu Oyuna Bayılıyor Bende Oyunu Eğlenceli Hale Getirmek İÇin Böyle Bi Çalışma Yapmak İStedim Umarım İşinize Yarar Deneyemedim Fakat Hepsini Sıra Sıra İndirip Kontrol Edip Kendim Upload Ettim İyi Eğlenceler 18 Wheels Of Steel: Across America Hileleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Hileleri kullanabilmek için öncelikle konsolu aktifleştirmeniz gerekiyor Bunun için \My Documents\18 WoS Pedal to the Metal\configcfgdosyasını Not Defteri ile açın ve uset gconsole 0satırını uset gconsole 1olarak değiştirin Oyun sırasında é veya ~ tuşuna basarak konsolu açın ve kodları girin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt