Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hard Truck 18 Wheels of Steel (Yardım ) Haritada Görünmüyorum..

Hard Truck 18 Wheels of Steel (Yardım ) Haritada Görünmüyorum..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mrblar Değerli Arkadaşlar İlk Önce Yardım Eden Etmiyen tüm degerli Dostalrıma Teşekür Ederim

Şimdi Sorun Şu Repairden Gps Aldım Ama Gps Yi Nasıl aktiv Edecem Haritada Kendimi Görmem İçin M Ye Basıyom Kendimi Göremiyom Gps Yi de Aldım Repairden Bilgisi Olan Arkadaşlar Yazarsa Sevinirim Teşekürler

Similar threads

Hard Truck: 18 Wheels of Steel OYUN KODU Oyunu yüklediğiniz dosyadan configcfg' yi bulun ve gconsole 1satırını ekleyin Artık oyunda é tuşuna basarak konsolu açabileceksiniz İstediğiniz hileyi konsolu açarak yazın cheat money x Para verir (x yerine 05ffffff arası istediğiniz miktarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
hard truck 18 wheels of steel işçiye iş verme nasıl yapılıyor lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
arkadaşlar ben bu oyuna yeni başladım hiçbir bilgim yok lütfen yardım edin benim sorularım: haritada kendimi nasıl görcem?ingiliz anahtarı olan yeri gitmem gerekiyor ama oraya nasıl gitcem? licans nasıl alcam ? tırı nasıl arkama takcam? şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
arkadaşlar geçen dün 18 Wheels of steel CONVOY aldım yükledim oyunu açtigimda prism3dexe hatası veriyor bunun bir çözümü yok mu bi yardım ederseniz sevinirim bana yardım edip emek harcayana ++ rep vericem BUNLARDA RESİMLER http:img339**************img3393360hjkl5sf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
abiler ya 18 wheels of steel :across america yükledim sorunlar var *yüklerin üzerinde normalde yazılar,, parası ,,götürüleceği yer,, ve saire filan yazar ya kutular var ama bişey yazmıyor bu en büyük sorunum bu *oyunu yeni yükledim new game dedim ''SCENARİO'' yazısı var burda neyi seçeciğimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
262
858,496Konular
981,662Mesajlar
29,732Kullanıcılar
ozgurcexSon üye
Üst Alt