Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hard Truck 18WOS Across America

Hard Truck 18WOS Across America
0
153

Similar threads

arkadaslar cok aradım bulamadım buldum bozuk link vermisler bana biri 18 WoS Across America 'nın *****ini bulup yazabilirmi cok tesekkürler simdiden
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Hard Truck Apocalypse Hilelerini yaparken: 1Kısayola gelip sağ tıklayınız 2Özelliklere giriniz 3Hedef bolümünün sonuna bir boşluk ekleyerek consoleyazın C:\Program Files\Buka\Hard Truck Apocalypse\htaexeconsole 4Yazdıktan sonra tamam deyip oyuna girin ve bu kodları yazın: Tanrı Modu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
18 WoS Across America Bu oyunun hilesini bilen varmi Kamyonun benzini bitti çok sinir oldum
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Hard Truck: Apocalypse Masa üstündeki Hard Truck: Apocalypse ikonuna sağ tıklayıp özelliklere gelin orada hedef kısmının sonuna console ekleyin ekliyince böle bir satır olacak tamam deyip oyuna girin girince é tuşuna basın ve bu kodları yazın alttaki kodları parantez içindekileri dahil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
Arkadaşlar yukarda belrtiğim gibi gta sa de yenı oyun dıyorum yarıya kadar gelıyo oyun donuyor lutfen yardım edın bulana +rep lutfen savedede boyle
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt