Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

hard truck apoclaypse [Yardım] ACİL ! LÜTFEN GİRİN !!!

hard truck apoclaypse [Yardım] ACİL ! LÜTFEN GİRİN !!!

Similar threads

Arkadaşlar ben hard truck apocalypsede KEF need oil görevinde takıldımOil fielde git diyor gidiyorum fakat birşey olmuyorArkadaşlar bitiren varsa lütfen yardım bu hata yüzünden oyundan uzaklaşıyorum Ayrıca ondan sonraki Z le başlayan haritada da MİLİTARY BASE'nin kapıları açık degil ve ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
hard truck 18 wheels of steel işçiye iş verme nasıl yapılıyor lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Merhaba arkadaşlar ilk önce RoC(Rise of clans)'taki hatayı anlatiyim: Ben oyunu normal olarak sadece 1 kez açabildim oda silip tekrar yükleyerek uyumluluk modunu Windows 98me yaptım oyun açıldı videolar geldi geçtim Load Gameye tıklayıp oyunu açtım ama Dondu ve bu hatayı verdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Şu an hiç bir türk sitesinde bulunmuyor bu oyunun hilesi inanmazsanız arayın Hard Truck: Apocalypse Masa üstündeki Hard Truck: Apocalypse ikonuna sağ tıklayıp özelliklere gelin orada hedef kısmının sonuna console ekleyin ekliyince böle bir satır olacak tamam deyip oyuna girin girince é...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Hard Truck: Apocalypse Masa üstündeki Hard Truck: Apocalypse ikonuna sağ tıklayıp özelliklere gelin orada hedef kısmının sonuna console ekleyin ekliyince böle bir satır olacak tamam deyip oyuna girin girince é tuşuna basın ve bu kodları yazın alttaki kodları parantez içindekileri dahil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt